iPhone. Razboiul care AFECTEAZA TOTI Clientii Apple

iphone razboi

iPhone, si implicit clientii companiei Apple, sunt victimele unui razboi foarte important pe care compania Apple il duce in momentul de fata cu un alt gigant american. Mai exact, vorbim despre razboiul dintre Apple si Qualcomm, care e departe de final, care lasa iPhone fara modemuri performante, si ar putea tine inclusiv tehnologia 5G departe de telefoanele celor de la Apple.

Razboiul dintre Apple si Qualcomm este foarte departe de final, presedintii celor doua companii intalnindu-se la finalul anului trecut in sediul celor din Cupertino, insa fara vreo sansa de a rezolva problemele. Desi presedintii ambelor companii au fost prezenti la intalnire, cel al Qualcomm nu a participat prea mult la discutii, lasandu-si avocatul sa poarte negocierile.

Tim Cook si CEO-ul Qualcomm nu au nici macar o relatie de amicitie, iar cel din urma crede ca Apple ar fi sustinut o tentativa a Broadcom de a cumpara Qualcomm, nereusita desigur. Avand in vedere relatia distanta dintre cei doi presedinti, directorii din cadrul Apple sunt de parere ca ajungerea la o intelegere intre cele doua companii este imposibila in momentul de fata.

Mr. Mollenkopf, who suspected Apple of supporting a hostile takeover of his company, initially didn’t speak, leaving his general counsel to start talking, according to people familiar with the meeting. The awkwardness punctuated a distant relationship between the chief executives that has turned their companies’ conflict into one of the ugliest corporate battles in history.

Din pacate pentru noi toti, asta inseamna ca telefoanele iPhone nu vor beneficia de cele mai noi si mai bune tehnologii de telecomunicatii in urmatorul an. Apple nu are o problema cu aceasta situatie, lasandu-si clientii fara cele mai noi inovatii inca de acum doi ani, iar daca situatia va continua, americanii vor gasi metode prin care sa faca lucrurile sa para mai putin proaste decat sunt.