Apple Investeste o AVERE pentru Apple Arcade

Apple investeste o adevarata avere pentru lansarea Apple Arcade, iata ce vrea compania americana sa obtina din noul serviciu pentru jocuri disponibile la abonament.

apple arcade investitie

Apple Arcade a fost anuntat de catre compania Apple la finalul lunii trecute, iar conform unor noi informatii aparute in cursul acestei zile, americanii investesc o avere pentru platforma. Apple Arcade este un serviciul special lansat de catre Apple care le permite clientilor sa plateasca un abonament lunar pentru a juca toate jocurile care fac parte din el, fara sa plateasca pentru a cumpara fiecare joc in parte.

Apple Arcade depinde de vointa dezvoltatorilor de a crea jocuri pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar pentru a impulsiona lucrurile, cei de la Apple cheltuie peste 500 de milioane de dolari. Suma are menirea de a garanta ca in momentul lansarii Apple Arcade vor fi disponibile peste 100 de jocuri pentru clientii dornici sa plateasca pentru acest serviciu.

Apple cheltuie cateva milioane de dolari pentru fiecare joc pe care dezvoltatorii il creeaza, diverse beneficii fiind oferite daca e disponibil exclusiv in iOS, sau are unele functii speciale bazate pe servicii precum XBOX Game Pass. Suma in sine este uriasa, daca ne gandim la faptul ca Apple nu investeste in mod obisnuit in asa ceva, insa pentru a avea succes trebuie sa o faca.

Apple is spending ‘several million dollars each’ on more than 100 games, putting Apple Arcade’s budget in excess of $500 million dollars. At its March event, Apple announced that Arcade would launch in the fall but did not announce pricing. The report also says that Apple is offering an ‘extra incentive’ to a developer if their game remains exclusive to Apple Arcade.

Desi multa lume isi imagina ca Apple Arcade urma sa ofere acces la orice fel de jocuri din App Store doar in baza unui abonament, in realitate putine jocuri vor fi oferite pentru serviciu. In aceasta idee, ramane de vazut cam cat de popular va fi Apple Arcade dupa ce va fi lansat, si daca Apple va mai investi dupa aparitia sa pentru utilizatorii din lumea intreaga.