WhatsApp. NOI PROBLEME MARI din Cauza Facebook

WhatsApp. Noi probleme au aparut pentru aplicatia de mesagerie din cauza companiei Facebook, iata ce au fost nevoiti sa suporte utilizatorii din lumea intreaga.

WhatsApp probleme facebook

WhatsApp. Platforma de mesagerie a trecut ieri prin noi probleme foarte mari generate de catre compania Facebook, iar pana in momentul de fata nimeni nu a aflat exact ce s-a intamplat, din pacate. Mai exact, in cursul zilei de ieri, WhatsApp, Instagram, Facebook, au fost nefunctionale timp de 2 ore in foarte multe tari de pe glob, aceasta fiind a doua oara in decurs de doar o luna cand serviciile celor mai mari platforme de socializare sunt nefunctionale pentru perioade lungi de timp.

WhatsApp. In Romania problemele n-au fost la fel de mari, platformele ramanand disponibile pentru utilizatori in toata aceasta perioada, insa vorbim totusi despre o situatie destul de restransa, pentru ca in alte tari din Europa serviciile au avut probleme. Problemele au afectat cu siguranta sute de milioane de utilizatori din intreaga lume, insa cei de la Facebook n-au oferit pana in prezent vreun detali cu privire la ceea ce s-a intamplat cu adevarat.

WhatsApp. NOI PROBLEME MARI din Cauza Facebook

WhatsApp. Orice fel de problema de acest gen supara foarte multi utilizatori, iar acestia s-au manifestat in diverse moduri pe Twitter, Reddit, si alte platforme care au devenit dintr-odata foarte folosite. WhatsApp, Instagram, Facebook aduna impreuna peste 4 miliarde de utilizatori, nu toti unici, dar toti activi lunar, iar daca toate cele trei servicii sunt indisponibile pentru 2 ore, se ridica foarte multe semne de intrebare cu privire la problemele din spatele lor.

Earlier today, some people may have experienced trouble connecting to the family of apps. The issue has since been resolved; we’re sorry for any inconvenience.

WhatsApp. Interesant este ca de Facebook Messenger nu s-a prea plans lumea, iar cei de la Facebook n-au dorit sa spuna mai mult decat faptul ca problemele au fost rezolvate, desi multi utilizatori au fost afectati. Avand in vedere perioada de timp pentru care WhatsApp, Facebook, Instagram au fost indisponibile, au aparut si foarte multe teorii cu privire la problemele din spatele serviciilor, majoritatea avand in centru interceptarea datelor oamenilor.

WhatsApp. Cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta este acum accesibila pentru toti utilizatorii, asa ca o puteti folosi fara probleme pentru a comunica cu persoanele dragi.