Presedintele Huawei face un ANUNT IMPORTANT cu privire la Apple

Huawei. Presedintele consiliului de administratie al companiei a facut un anunt foarte important cu privire la compania Apple si viitoarele modele de telefoane iPhone.

huawei presedinte apple

Huawei. Presedintele consiliului de administratie al companiei chinezesti a facut astazi un anunt foarte important cu privire la o serie de informatii din ultima vreme in legatura cu cei de la Apple. Mai exact, in ultima saptamana au venit oferte de la un director al Huawei, si de la fondatorul companiei, cu privire la oferirea de modemuri 5G pentru compania Apple, care ar trebui sa fie folosite in telefoanele iPhone care vor fi lansate in cursul anului 2020.

Huawei. Presedintele consiliului de adminsitratie al companiei, Ken Hu, a declarat astazi ca pana in momentul de fata nu a existat vreo discutie cu cei de la Apple privind posibila oferire de modemuri 5G care sa fie folosite in iPhone. Mai mult decat atat, Ken Hu a afirmat ca asteapta cu foarte mare interes produsele 5G concurente ale celor de la Apple, Huawei urmand a-si lansa primele modele de acest gen in urmatoarele luni, conform anunturilor aparute pana acum.

Presedintele Huawei face un ANUNT IMPORTANT cu privire la Apple

Huawei. Dezvaluirea este una foarte interesanta doarece au existat foarte multe discutii in ultima saptamana cu privire la aceasta oferta facuta de catre chinezi pentru viitoarele modele de telefoane iPhone. Desigur ca Apple nu va accepta vreodata sa cumpere modemuri 5G de la compania Huawei, iar Trump le-ar putea interzice produsele in SUA daca ar face asta, insa chinezii au castigat foarte multa publicitate de pe urma acestui anunt surprinzator.

“We have not had discussions with Apple on this issue,” Huawei’s rotating Chairman Ken Hu said on Tuesday, adding he looked forward to Apple’s competition in the 5G phone market.

Huawei. Oferta facuta initial de catre un director al companiei a venit in urma aparitiei unor zvonuri care dadeau de inteles ca americanii nu vor avea de unde sa cumpere aceste componente pentru viitoarele telefoane. Huawei este foarte departe de a fi solutia pentru rezolvarea lor, insa cei de la Apple ar putea fi obligati sa ajunga si la solutii alternative pentru a putea oferi conectivitate 5G in modelele de telefoane iPhone care vor fi lansate in 2020.

Huawei. Acestea fiind spuse, telefoanele iPhone nu vor avea modemuri 5G de la chinezi, iar acum totul a devenit cat se poate de oficial.

1 COMENTARIU

  1. Huawei umileste happle – o lovitura foarte buna de imagine pt Huawei . Mai pe romaneste – Huawei isi bate joc de happle – “looked forward to Apple’s competition in the 5G phone market” – adica ceva ce nu se va intampla prea curand .