Samsung GALAXY S10 AJUTA Samsung sa DOMINE Europa

Samsung GALAXY S10 a ajutat compania Samsung sa domine Europa in primele luni ale anului 2019, iata cat succes au avut telefoanele lansate de catre coreeni.

Samsung GALAXY S10 europa

Samsung GALAXY S10 a ajutat compania Samsung sa domine Europa in primul trimestru fiscal al anului 2019, iar asta in conditiile in care concurenta e tot mai acerba in randul producatorilor de smartphone-uri. Samsung a reusit sa-si creasca vanzarile in primele trei luni din 2019 inainte ca Samsung GALAXY S10 sa fie lansat, insa aparitia acestei serii de telefoane nu a facut altceva decat sa contribuie serios la evolutia foarte buna a produselor companiei pe continent.

Samsung GALAXY S10 a ajutat compania Samsung sa inregistreze o crestere substantiala a vanzarilor in Italia, sau Spania, doua tari in care coreenii n-au avut parte de o evolutie prea buna pe final de an 2018. Samsung GALAXY S10 pare sa fi rezolvat problema pe care Samsung a avut-o cu produsele sale in 2018, iar anul aceste a inceput foarte bine, si se pare ca va continua cel putin la fel de bine, analistii fiind foarte optimisti cu privire la urmatoarele luni.

Samsung GALAXY S10 AJUTA Samsung sa DOMINE Europa

Samsung GALAXY S10 a inregistrat 49.4% dintre vanzarile seriei in Europa in luna martie, in timp ce Samsung GALAXY S10 Plus a inregistrat 42.8% dintre vanzari, iar Samsung GALAXY S10e a inregistrat ultimele 8 procente. Interesant este ca Samsung GALAXY S10 a inregistrat vanzari mult maibune decat versiunea E, situatia fiind complet inversa in raport cu ceea ce se intampla la Apple, unde iPhone XR pare sa fie mult mai popular decat seria iPhone XS.

Samsung’s share of the big five European markets held firm in the latest quarter, aided by something of a renaissance in Italy and Spain. The launch of its flagship Galaxy S10 series also helped the manufacturer to consolidate its number one position in Europe, and it should expect sales to continue well into the next quarter. In the first month after their release, sales of Samsung’s new S10 models have been split with the Galaxy S10 accounting for 49.4%, the S10+ for 42.8% and the S10e for 8%.

Samsung GALAXY S10 a avut parte de un start foarte bun pentru ca a fost singurul model premium de la un producator foarte important care a aparut in luna martie pe piata, dar in aprilie situatia e diferita. Lansarea Huawei P30 PRO a fortat deja Samsung sa aplice reduceri pentru Samsung GALAXY S10, iar acesta este un prim semn ca lucrurile nu mai merg la fel de bine precum luna trecuta, dar lucrurile se pot schimba din mai, cand lucrurile se vor mai “aseza”.

Samsung GALAXY S10 este disponibil in Romania cu preturi mai mici decat acum o luna, iar aceasta schimbare ar putea impulsiona serios vanzarile, deci ramane de vazut cum vor evolua lucrurile.