Vestea GROZAVA despre iPhone 11 ce te va Face sa-l CUMPERI

iPhone 11. O veste grozava privind noul model de smartphone te-ar putea convinge sa-l cumperi din momentul in care va fi lansat pe piata, iata de ce.

iPhone 11 performante

iPhone 11. Lansarea noului model de smartphone al companiei Apple este asteptata de catre foarte multa lume, iar ameircanii se pregatesc sa le ofere clientilor noi motive sa ii cumpere produsele din toamna. Una dintre marile schimbari pentru telefoanele iPhone 11 ale companiei Apple are legatura cu performantele, iar astazi vorbim despre ceea ce este asteptat sa aduca noul chip A13 care va fi produs de catre cei de la TSMC pentru americani.

iPhone 11. Conform unor estimari privind schimbarile pe care Apple le va face pentru acest nou chip A13, este de asteptat ca el sa aduca un spor de performante de 20% – 30% pentru clientii care vor cumpara telefonul. Estimarile variaza intre un spor de performante de 20% pentru testele single-core, si pana la 30% pentru testele multi-core, noul telefon putand fi la fel de puternic precum unele dintre laptop-urile lansate in 2019, si care costa cel putin la fel de mult ca el.

Vestea GROZAVA despre iPhone 11 ce te va Face sa-l CUMPERI

iPhone 11. Performantele pentru procesorul noului telefon i-ar putea aduce pana la 5200 de puncte in testele single-core, si 15.000 – 16.000 de puncte pentru testele multi-core, ceea ce ar fi complet uimitor. Cu performante de acest gen, iPhone 11 ar fi cu mult deasupra oricaror modele de telefoane existente pe piata, dar nu doar in 2019, ci si in 2020, sau poate chiar mai mult decat atat, dar totul depinde de capacitatea Apple de a face intr-adevar o schimbare de acest gen.

While I expect the A13 to have nearly the same transistor count as the A12X, I don’t think Apple will spend its transistor budget the same way; doubling up the high-power CPU cores from 2 to 4. Rather, I suspect Apple will continue to have two high-performance CPU cores and four energy-efficient cores, with an outside chance of increasing the high-performance core count from 2 to 3. Apple will likely rely on some architectural tweaks and perhaps better peak clock speeds to increase CPU performance. After all, the company’s chips are already the fastest around, and it won’t take much to hold on to that crown.

iPhone 11. Partea proasta este ca pe partea grafica lucrurile nu ar urma sa evolueze la fel de mult, placa video urmand a avea performante similare cu cele ale componentei implementate in iPhone XS in momentul de fata. Pe partea video e cam greu ca Apple sa faca imbunatatiri majore din moment ce inca nu-si face propriile placi video, dar pentru procesoare e normal a vedem cresteri foarte mari, iar asta deoarece pentru iPhone 11 Apple isi creeaza propriile procesoare.

iPhone 11. Dupa cum probabil stiti deja, noul model de smartphone va fi lansat in toamna acestui an, mai mult ca sigur in luna septembrie.