Google Chrome. Veste GROZAVA despre un PERICOL MAJOR

Google Chrome. O veste grozava a venit astazi in legatura cu un pericol major pe care-l infrunta utilizatorii brorwserului in momentul de fata, iata ce vrea sa faca Google.

Google Chrome incognito mode

Google Chrome. O veste foarte importanta privind un pericol serios la care sunt expusi utilizatorii browserului a venit astazi, browserul urmand a trece printr-o serie de schimbari foarte mari foarte curand. Mai exact, versiunea 75 a Google Chrome urmeaza sa fie lansata in perioada urmatoare de catre compania Google, iar functia “Incognito Mode” urmeaza sa devina mult mai sigura de indata ce actualizarea va fi instalata de catre utilizatori in calculatoare.

Google Chrome. Compania Google a descoperit o problema in API-ul pentru fisierele de sistem accesate de catre browser in timpul folosirii “Inconito Mode”, ea fiind foarte grava, asa ca este rezolvata cu prioritate inainte ca versiunea 75 sa fie lansata. Unii cercetatori in securitate informatica au afirmat ca Google isi spioneaza utilizatorii Google Chrome chiar si cand folosesc “Incognito Mode”, altii spunand ca rezolvarea acestei probleme confirma zvonurile anterioare.

Google Chrome. Veste GROZAVA despre un PERICOL MAJOR

Google Chrome. Indiferent de ceea ce s-a intamplat in trecut, partea buna este ca de indata ce aceasta noua actualizare va fi lansata utilizatorii se vor putea bucura de o experienta mult mai sigura de navigare pe internet. In momentul de fata oricine se poate bucura de acest lucru in cadrul Google Chrome, doar ca va trebui sa instaleze versiunea Canary, adica cea pre-beta pe care compania Google o ofera pentru oamenii interesati sa testeze versiunile nefinalizate.

Google Chrome. Separat de schimbarea serioasa pentru securitatea browserului, cei de la Google vor implementa deasemenea si o schimbare menita sa imbunatateasca radical performantele pentru navigarea pe internet. Google Chrome va pune foarte mare accent pe imbunatatirea performantelor in ceea ce priveste navigarea pe internet de pe telefoane si tablete pentru ca tot mai multa lume foloseste internetul de pe aceste dispozitive, iar experienta lor trebuie sa fie cea mai buna.

Google Chrome. Versiunea 75 a browserului va fi disponibila in urmatoarele saptamani, asa ca intre timp va trebui doar sa avem rabdare pentru ca procesul de dezvoltare sa fie finalizat.