Google. Functie SURPRIZA in Android, Luata din iPhone

Google. Compania americana surprinde cu o functie surpriza pentru Android care a fost preluata din telefoanele iPhone, iata ce va oferi in curand pe telefoane.

google actualizari android aplicatii

Google. Mergand in continuare cu implementarea in Android a unor functii preluate din iOS, compania americana surprinde astazi cu o schimbare la care foarte putina lume s-ar fi asteptat pana in prezent. Desi iOS are implementata o functie care permite descarcarea de multiple aplicatii simultan cand se fac actualizari pentru ele, Google abia acum aduce aceasta noua functie pentru utilizatorii de terminale Android, ceea ce ar oferi si o experienta mult mai buna de utilizare.

Google. In momentul de fata doar unii dintre utilizatorii de telefoane Android se pot bucura de optiunea de a testa aceasta functionalitate in propriile telefoane, ea fiind oferita deocamdata doar in versiune beta. In momentul in care este initiata actualizarea aplicatiilor din telefoanele utilizatorilor sistemului de operare Android, mai multe actualizari sunt descarcate simultan, cei de la Google oferind o schimbare ce va reduce si timpul necesar pentru actualizari.

Google. Functie SURPRIZA in Android, Luata din iPhone

Google. Deocamdata nu se stie la cate descarcari simultane este limitat sistemul de operare Android, insa in cazul iOS este vorba de trei actualizari care sunt descarcate in acelasi timp in telefoane. Aceasta noua functionlitate oferita de catre Google pentru telefoanele mobile Android poate reduce cu de pana la 2/3 ori timpul necesar pentru instalarea actualizarilor in dispozitivele oamenilor, dar totul depinde de cum va fi oferita in final functia.

Google. In cazul iOS schimbarea a fost extrem de binevenita, iar asta pentru ca Apple a adus in sfarsit optiunea de a simplifica actualizarile, in special cand se alege optiunea de a actualiza simultan mai multe aplicatii. Pentru Android lucrurile vor sta cam la fel, iar asta pentru ca Google sigur nu va implementa ceva inferior pentru utilizatorii sai, ci va incerca sa ofere o experienta de utilizare care este cel putin la fel de buna precum in cazul utilizatorilor iPhone.

Google. In momentul de fata nu se stie cand va fi lansata in mod oficial aceasta functie pentru toti utilizatorii Android din lumea intreaga, asa ca mai trebuie putina rabdare.