Digi Mobil. MESAJ IMPORTANT pentru TOTI Clientii

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila are un nou mesaj important pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii despre anuntul facut recent.

Digi Mobil 4g

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila detinut de catre grupul Digi, prin RCS & RDS, a publicat un mesaj foarte important pentru toti clientii din Romania, si ar fi bine sa stii despre ceea ce presupune el. Pentru inceput, cei de la Digi Mobil au anuntat ca in momentul de fata acopera 51% din teritoriul Romaniei cu reteaua sa 4G, ceea ce este o realizare uimitoare, avand in vedere ca acum doar un an acoperirea era mult mai mica pentru clientii din tara.

Digi Mobil. Compania a investit sume serioase pentru a-si creste acoperirea 4G in Romania, iar aceste investitii vor continua, aceasta fiind una dintre promisiunile facute ca parte a cresterii preturilor pentru abonamentele din Romania. Va fi interesant de vazut cum va evolua acoperirea retelei 4G a celor de la Digi Mobil in conditiile in care in curand va trebui construita si infrastructura 5G, care va avea nevoie de investitii si mai mari din partea grupului de telecomunicatii.

Digi Mobil. MESAJ IMPORTANT pentru TOTI Clientii

Digi Mobil. Un aspect foarte important referitor la reteaua 4G are legatura cu internetul mobil “nelimitat” de care beneficiaza clientii, deoarece se pare ca exista o promotie care va aduce mai mult trafic de internet in abonamente. Mai exact, cei de la Digi Mobil le ofera clientilor din Romania 50 GB de trafic de internet pentur utilizare in reteaua 4G, insa in cazul retelei 3G acesta este limitat la doar 3 GB, sau 10 GB, urmand ca viteza sa scada dramatic mai apoi.

Cantitatea de trafic disponibila in reteaua 4G la viteza superioara poate fi consumata integral in reteaua 4G sau, in masura in care este utilizata atat reteaua 3G, cat si reteaua 4G, in reteaua 3G poti fi utilizati maximum 5 GB sau 10 GB in functie de pachetul achizitionat. Promotional, pana la data de 31.12.2019, se va permite utilizarea unui trafic in reteaua 4G de pana la 50GB la viteza superioara, din care se va scadea cantitatea de trafic utilizata in reteaua 3G.

Digi Mobil. Practic, daca locuiti intr-o zona unde nu exista acoperire 4G, veti beneficia de doar 5 GB, sau 10 GB, de trafic de internet pentru reteaua 3G, nu de cei 50 GB pe care operatorul ii ofera promotional doar pentru 4G. Dupa ce consumati acel trafic, fie ca folositi reteaua 3G, sau 4G, viteza de navigare pe internet va fi redusa la 128 kbps pentru download, si 64 kbps pentru upload, asa cum fac toti operatorii din Romania, nu doar Digi Mobil.

Digi Mobil. Desi 50 GB de trafic de internet sunt foarte greu de consumat daca nu folositi telefonul ca hotspot personal pentru un laptop, 5 GB sau 10 GB se consuma destul de rapid, chiar si pe retelele 3G.