iPhone. Decizie MAJORA Dupa Renuntarea la Intel

iPhone. Compania Apple a luat o decizie foarte importanta dupa ce a renuntat la Intel si s-a "impacat" cu Qualcomm, iata de ce vor beneficia clientii in curand.

iphone 5g 2020 qualcomm

iPhone. Compania Apple a luat o decizie foarte importanta dupa ce a renuntat la Intel, in cursul noptii trecute, si a decis sa “cada la pace” cu Qualcomm, furnizor traditional de modemuri pentru telefoanele sale. Mai exact, pentru modelele iPhone care vor fi lansate in 2020 de catre cei de la Apple, compania americana va folosi modemuri 5G ale celor de la Qualcomm, iar asta pentru ca Intel a fost incapabila sa-i ofere siguranta ca va avea componentele pregatite.

iPhone. Apple si Qualcomm au negociat timp de cateva saptamani bune inainte ca acordul sa fie anuntat noaptea trecuta, insa acest lucru a mai fost zvonit in cateva randuri inainte ca decizia sa fie anuntata in mod oficial. Apple a inceput deja sa testeze modemurile 5G ale celor de la Qualcomm pentru a le implementa in telefoanele iPhone inca din anul 2020, partenerii americanilor primind ordine sa faca exact acelasi lucru in perioada imediat urmatoare.

iPhone. Decizie MAJORA Dupa Renuntarea la Intel

iPhone. Apple nu a avut cum sa implementeze modemuri 5G in telefoanele sale in 2019, si nici nu prea are motive sa o faca din moment ce inca nu exista retele, dar pentru anul viitor lucrurile vor fi complet diferite. Cei de la Intel n-aru reusit sa-si respecte termenele de dezvoltare ale modemurilor 5G pana in momentul de fata, iar Apple nu a mai avut incredere in partenera sa, asa ca a decis ca pentru a avea 5G in iPhone in 2020 e nevoie sa revina la Qualcomm.

They have agreed to drop all litigation worldwide and struck a six-year licensing agreement, that will ensure the launch of the first 5G iPhone in 2020. It is too late for Apple to use Qualcomm’s chips this year, but for 2020 it will purchase modem chips, including 5G modem chips, from the chipmaker for iPhones after finalizing the deal.

iPhone. Cu ajutorul Qualcomm, Apple va putea implementa fara probleme suport pentru retelele 5G in telefoanele care vor fi lansate anul viitor pe piata, si isi va putea tine clientii fericiti. Desigur ca pentru ca totul sa poata fi realizat va fi nevoie si de o testare riguroasa a componentelor pentru a se asigura compatibilitatea cu telefoanele iPhone, insa totul va fi mai mult ca sigur pregatit in detaliu, si corect, pentru ca produsele sa ajung la clienti in timp util.