Windows 10. NOI PROBLEME pentru Utilizatorii Microsoft

Windows 10. Noi probleme pentru sistemul de operare al Microsoft ne arata cat de problematica este instalarea software-ului americanilor in calculatoare.

Windows 10 probleme 20h1

Windows 10. Microsoft merge in continuare pe acelasi trend al problemelor generate de catre sistemul de operare folosit in intreaga lume de catre clientii sai, iar astazi vorbim despre ceea ce compania pregateste pentru viitor. Mai exact, versiunea 20H1 a Windows 10 este in discutie, adica acea actualizare care va fi lansata peste 1 an de zile de catre cei de la Microsoft, si care este testata in momentul de fata pentru a fi oferita utilizatorilor de calculatoare din lumea intreaga.

Windows 10. Acum doar cei care fac parte din programul beta de testare a sistemului de operare pot instala versiunea 20H1, sau mai bine zis puteau sa o instaleze, deoarece uun build nou lansat zilele trecute nu prea poate fi instalat. Update-ul de la build-ul 18362.53 la cel 18875 al versiunii 20H1 pentru Windows 10 le da batai mari de cap utilizatorilor care testeaza actualizarile, cei de la Microsoft recunoscand faptul ca exista dificultati pentru testeri.

Windows 10. NOI PROBLEME pentru Utilizatorii Microsoft

Windows 10. Decizia celor de la Microsoft de a testa cu un an inainte o actualizare pentru sistemul lor de operare a uimit pe multa lume, dar iata ca exista si motive foarte bune pentru luarea ei. Faptul ca utilizatorii nu pot face update de la un build beta la altul este un motiv foarte serios ca Windows 10 sa aiba actualizarile testate cu foarte mult timp inainte de a fi lansate, astfel incat probleme serioase de acest gen sa fie descoperite din timp, si rezolvate de Microsoft.

A huge thank you to all the Windows Insiders who reported and up-voted feedback on receiving 0xca00a000 and/or 0x80242016 errors when attempting to download and install Build 18875. Your feedback has been immensely helpful in the investigation of the issue. We have determined that there is an issue with the Build 18362.53 (KB4495666) Cumulative Update that was released early last week which has caused updates to Build 18875 to fail.

Windows 10. Daca aceste probleme vi se par mici, va readuc aminte de cele de saptamana trecuta, care vizau patch-uri de securitate ce blocau calculatoarele utilizatorilor, si le reduceau performantele, dupa instalare. Si in acel caz compania Microsoft a promis ca va rezolva situatia, dar chiar si asa, cei care au facut instalarea pe Windows 10 au ramas cu un gust foarte amar, iar asta pentru ca Microsoft e incapabila sa ofere software normal.

Windows 10. May 2019 Update va fi lansat de catre compania Microsoft in urmatoarele saptamani, si ramane doar de vazut cu ce fel de probleme va fi oferit pentru clientii din intreaga lume.