Windows 10. SURPRIZA PROASTA a Microsoft pentru Utilizatori

Windows 10. O surpriza foarte proasta a companiei Microsoft este pregatita pentru utilizatorii din lumea intreaga, americanii facand o serie de modificari care vor dezamagi clientii.

Windows 10 surpriza chrome

Windows 10. O surpriza foarte interesanta a fost dezvaluita astazi pentru utilizatorii care au instalata noua versiune a sistemului de operare al celor de la Microsoft in cadrul propriilor calculatoare. Stiti deja ca Microsoft va copia Google Chrome in Windows 10 pentru a le oferi clientilor un browser cu care sa poata naviga in conditii normale pe internet, iar acum mai bine de o saptamana am aflat inclusiv detalii noi cu privire la ceea ce urmeaza sa fie oferit.

Windows 10. Conform unor noi detalii aparute astazi, browserul Edge bazat pe Google Chrome il va avea drept motor de cautare predefinit pe cel al companiei Microsoft, nu pe cel al Google, ceea ce va supara foarte multa lume. Desi Google Search, Yahoo, DuckDuckGo vor fi disponibile ca alternative pentru versiunea Edge copiata dupa Google Chrome, utilizatorii Windows 10 vor fi totusi obligati sa suporte Bing la prima folosire a browserului in calculatoare.

Windows 10. SURPRIZA PROASTA a Microsoft pentru Utilizatori

Windows 10. Nici Google Translate nu urmeaza sa fie oferit de catre cei de la Microsoft pentru traducerea paginilor de internet in timpul navigarii, Microsoft Translator fiind sursa predefinita pentru traduceri online. Microsoft a dezactivat unele dintre serviciile pe care Google Chrome le ofera in mod nativ, iar asta pentru ca pentru Windows 10 vrea sa ofere serviciile proprii in browserul Edge, chiar daca ele nu sunt la fel de bune precum cele pe care le ofera compania Google pentru utilizatori.

Microsoft’s brand new Chromium-based Edge browser might finally gain some ground in the battle to remain relevant in the web search space. The problem is that Microsoft seems to be cherry-picking features to remove, much to the disappointment of users.

Windows 10. Inca din prima versiune beta a browserului Edge bazat pe Google Chrome cei de la Microsoft au dezactivat majoritatea serviciilor pe care platforma Chromium le are implementate in mod nativ. E de asteptat ca Windows 10 sa nu promoveze serviciile celor de la Google in browserul nativ Edge, iar asta pentru ca Microsoft a investit foarte multi bani in a le dezvolta, si nu vrea sa promoveze produsele unei companii concurente pentru clienti.

Windows 10. Noul browser Edge va fi lansat in cursul acestui an de catre Microsoft, poate chiar cu un October 2019 Update.