Samsung GALAXY S10. Functia SPECIALA LANSATA pe Telefoane

Samsung GALAXY S10. O functie speciala a fost lansata pentru telefoanele companiei coreene, iata de ce se pot bucura utilizatorii chiar din acest moment.

Samsung GALAXY S10 night

Samsung GALAXY S10. O noua functie speciala a fost implementata pentru telefoanele celor de la Samsung zilele acestea, compania coreeana dorind sa tina pasul cu ceilalti producatori de telefoane Android. Mai exact, Samsung GALAXY S10 a fost lansat  cu of unctie pentru camera care are denumirea “Bright Night”, aceasat activandu-se automat in momentul in care utilizatorii inregistrau poze in conditii de luminozitate scazuta, dar lumea nu a fost prea multumita de ea.

Samsung GALAXY S10. Pentru ca era nevoie de o imbunatatire radicala a functionalitatii camerei, cei de la Samsung au decis sa lanseze o noua functie numita “Night”, ea fiind oferita separat de celelalte functii, pentru a fi folosita cand are utilizatorul nevoie de ea. Desi functia “Night” a fost mutata de catre Samsung in interfata aplicatiei Camera din Samsung GALAXY S10 ca o functie separata, se pare ca deocamdata ea nu aduce vreo imbunatatire pentru acest mod de a inregistra poze.

Samsung GALAXY S10. Functia SPECIALA LANSATA pe Telefoane

Samsung GALAXY S10 night camera

Samsung GALAXY S10. Se pare ca Huawei P30 PRO are in continuare o functionalitate cu mult avansata in comparatie cu telefonul coreenilor cand vine vorba despre inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta. Cei de la Samsung au facut eforturi serioase pentru a imbunatati capacitatea telefoanelor de a inregistra poze noaptea, iar Samsung GALAXY S10 a demonstrat foarte clar ca e un telefon potent din acest punct de vedere, insa mai este mult de lucru.

Samsung GALAXY S10. In testele de pana acum, noul smartphone al coreenilor n-a avut succes chiar atat de mare in ceea ce priveste inregistrarea de poze noaptea, iar aceasta schibmare nu are menirea de a rezolva problema. Schimbarea de astazi pentru Samsung GALAXY S10 aduce doar posibilitatea de a folosi un buton dedicat pentru a accesa functia de inregistrare a pozelor bune noaptea, dar mai mult de atat probabil va veni in actualizari viitoare.

Samsung GALAXY S10. Actualizarea oferita pentru telefoane este disponibila pentru instalare chiar in momentul de fata, inclusiv in Romania, asa ca o puteti face chiar acum.