Succesul Samsung GALAXY S10 este Surprinzator

Samsung GALAXY S10. Succesul inregistrat de catre noua serie de telefoane este surprinzator, si arata ca Samsung a lansat telefoane cu noutati importante.

Samsung GALAXY S10 sua

Samsung GALAXY S10. Dupa un an in care a avut probleme foarte mari cu vanzarile, compania Samsung se pregateste de un an in care lucrurile merg intr-o directie mult mai buna. Conform celor de la Counterpoint, vanzarile de telfeoane Samsung GALAXY S10 au fost cu 16% mai mari decat cele de telefoane Samsung GALAXY S9, cel putin SUA, o piata foarte importanta.

Samsung GALAXY S10. Vorbim despre prima saptamana de vanari pentru noile modele de telefoane, iar ceea ce spuneau unii analisti privind popularitatea produselor, se cam adevereste. Cresterea in vanzari pentru Samsung GALAXY S10 fata de seria anterioara este datorata in principal modelului “E” din serie, acesta aducand plusul pentru compania coreeana.

Samsung GALAXY S10 se vinde bine in SUA

Samsung GALAXY S10. Modelul Plus insumeaza putin peste 50% dintre toate vanzarile seriei in SUA, in timp ce restul e impartit intre modelul standard, si cel “E”. Nu exista procente pentru aceste doua ultime modele din seria Samsung GALAXY S10, dar e destul de clar faptul ca exista interes pentru telefoane mai ieftine, dar majoritatea oamenilor le vor pe cele mai mari.

Samsung’s Galaxy S10 series had a successful debut in the US, according to Counterpoint’s new weekly US smartphone model tracker. The new S10 series sold 16% more in the first week of its sales compared to last year’s sales of the Galaxy S9 series. This is a comparison of sales in the US between March 8th to 14th in 2019 with March 16th to 22nd in 2018.

Samsung GALAXY S10. Desi versiunea “E” a ajutat compania Samsung sa-si creasca vanzarile de telefoane peste valorile inregistrate in cursul, ea nu are vanzari chiar atat de mari. Situatia aceasta este intalnita si in alte zone de pe glob, unde versiunile standard si plus din seria Samsung GALAXY S10 au parte de succes mai mare decat telefonul mai ieftin.

Samsung gaseste cheia succesului, imitand Huawei, Apple

Samsung GALAXY S10. Dupa ce a vazut ca Huawei, Apple lanseaza cate trei modele dintr-o serie premium, si cei de la Samsung au decis sa faca exact acealsi lucru. Seria Samsung GALAXY S10 a avut parte de o evolutie foarte buna multumita copierii acestei strategii, si desigur ca e de asteptat ca de acum incolo lucrurile sa mearga in exact aceeasi directie pentru telefoane.

Desi noile modele de telefoane au fost lansate la inceput de martie, se pare ca ele totusi n-ar fi ajutat Samsung sa nu inregistreze scaderi ale incasarilor si profitului pentru T1 2019.

3 COMENTARII