Huawei P30 PRO a PIERDUT ceea ce CONTA cel mai MULT

Huawei P30 PRO a pierdut ceea ce conta cel mai mult pentru succesul telefonului mobil, iata cat de mare este lovitura primita de catre compania Huawei.

Huawei P30 PRO

Huawei P30 PRO a pierdut ceea ce conta cel mai mult pentru telefonul care abia a fost lansat pe piata de catre compania chinezeasca, iar lovitura a venit “din senin”, si va conta foarte mult in evolutia vanzarilor in anumite tari. Mai exact, v-am spus ieri ca Huawei P30 PRO si-a pierdut suprematia in fata Samsung GALAXY S10 5G in ceea ce priveste camera foto, fiind egalat de catre telefonul companiei coreene, ceva ce nimeni nu credea ca ar fi posibil vreodata.

Ei bine, iata ca a fost posibil, iar Huawei P30 PRO a ramas fara suprematia in domeniul foto pentru telefoanele mobile premium, ceea ce va afecta vanzarile in tarile in care Samsung GALAXY S10 5G este deasemenea vandut. Pot spune sincer ca nu ma asteptam ca Huawei P30 PRO sa fie depasit in 2019 de vreun alt model de smartphone in ceea ce priveste capacitatea de inregistrare a pozelor si clipurilor video, insa iata ca acest lucru s-a intamplat, din pacate pentru chinezi.

Huawei P30 PRO a PIERDUT ceea ce CONTA cel mai MULT

Huawei P30 PRO este vandut cam peste tot in lume, spre deosebire de Samsung GALAXY S10 5G, ceea ce este de foarte mare ajutor pentru chinezi, cel putin deocamdata, pana cand Samsung va extinde disponibilitatea. Un alt avantaj sta in faptul ca Huawei P30 PRO este cu vreo 300 de dolari mai ieftin decat Samsung GALAXY S10 5G, dar nu vine cu suport pentru aceasta tehnologie extrem de asteptata, asa ca din acest punct de vedere Huawei este un dezavantaj.

Huawei P30 PRO a venit cu un upgrade major pentru camera quad in comparatie cu cea tripla implementata in seria anterioara, insa chiar si asa, Huawei nu s-a bucura de prea multa suprematie pe piata. Exista totusi si o parte buna in faptul ca Huawei P30 PRO si-a pierdut suprematia in segmentul foto pentru smartphone-uri, iar asta pentru ca Samsung a fost obligata sa inoveze in acest domeniu, si arata ca poate tine pasul cu cei de la Huawei.

Huawei P30 PRO este un smartphone foarte bun, care isi merita fara discutie banii, dar iata ca 2019 nu va fi anul in care Huawei va domina telefoanele in segmentul foto.

5 COMENTARII

  1. Depasit, depasit dar nu cred. Poate l-a egalat.
    Sunt posesor de Samsung si chiar fan dar ma bate gandul sa trec pe Huawei.
    Dar 4300 lei vs 7500 lei nu cred ca va afecta vanzarile Huawei.

  2. The The 256GB model will cost 1.39 million South Korean won (that’s about $1,226 / £933) and the 512GB model will cost 1.55 million won (about $1,367 / £1,041).

  3. Și eu ca fost posesor de Samsung (de la S2 la S9+) anul asta am trecut pe P30 pro și nu regret deloc. Camera foto e super, la video nu atât de mult dar pt mine foto ma interesa mai mult. Zoom-ul e beton, și night mode e super, iar aici Samsung nu ii va egala nici cu S10 5g. Am văzut ca au făcut și update de soft și acum și S10 are night mode, rămâne de văzut dacă mai bun sau nu, eu nu cred ca va fi mai bun. La foto per total eu zic ca S10 5g nu e mai bun, la filmare însă da. Dar un lucru important, asa cum Samsung a venit cu update de soft ca să concureze cu Huawei, asa și invers, Huawei poate lansa un update care sa rezolve eventuale probleme la captura foto și video, ca dpdv hardware are tot ce ii trebuie pe partea de camere.