Samsung GALAXY S11. Upgrade URIAS ce va DISTRUGE Huawei

Samsung GALAXY S11. Un upgrade urias ce va distruge Huawei, OnePlus, Xiaomi, si alte modele de telefoane mobile, va fi lansat impreuna cu noul model de telefon.

Samsung GALAXY S11 ufs 3

Samsung GALAXY S11. Una dintre cele mai importante schimbari din ultimii ani pentru telefoanele coreenilor va fi pregatita pentru versiunea care va fi lansata in primavara anului viitor de catre coreeni. Puteti vedea mai jos o demonstratie a performantelor pe care le are noul chip NAND UFS 3.0 pentru stocarea de date, acesta fiind integrat in Samsung GALAXY FOLD, iar in primavara anului viitor cel mai probabil va ajunge inclusiv in Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11. In baza a ceea ce vedem acum, performantele noilor medii de stocare UFS 3.0 ar trebui sa fie aproape duble pentru citirea secventiala de date, in timp ce pentru scriere ar trebui sa creasca cu 50%. In momentul de fata Samsung GALAXY S10 este aproape egal cu Samsung GALAXY S9 din punct de vedere al performantelor mediului de stocare, astfel ca Samsung GALAXY S11 ar trebui sa aduca un upgrade major din acest punct de vedere.

Samsung GALAXY S11. Upgrade URIAS ce va DISTRUGE Huawei

Samsung GALAXY S11. Cresterea vitezelor pentru transferul de date aduce si o foarte sanatoasa crestere pentru performantele aplicatiilor si a interfetei de utilizator, deoarece datele sunt accesate mult mai rapid. Sistemul de operare Android a fost foarte serios optimizat din acestpunct de vedere de-a lungul anilor de catre compania Google si producatori, iar Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aduca noi imbunatatiri din acest punct de vedere,

Samsung GALAXY S11. Mediile de stocare UFS 3.0 nu sunt deocamdata folosite in telefoanele mobile cu sistem de operare Android, insa pana in primavara anului viitor ar putea ajunge in cateva, inclusiv in Huawei MATE 30 PRO. Daca asta se va intampla, atunci un Samsung GALAXY S11 fara un asemenea mediu de stocare ar cam ramane serios in urma concurentei, ceea ce ar pune din nou compania coreeana pe o pozitie de inferioritate in fata competitorilor.

Samsung GALAXY S11. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, lansarea noului model de smartphone va fi lansata in primavara anului viitor de catre cei de la Samsung, cel mai probabil in cursul lunii februarie.

5 COMENTARII

  1. Samsung galaxy FOLD
    – intoarcerea la fold/clapeta anii 90
    – notch fara motiv real
    -fara headphone jack de la o companie ce facea misto’uri de Apple
    -fara expandable memory
    -camera semafor….acum nu mai e semafor este revolutionara

    Samsung FOLD, chiar a inovat in domeniul cum sa vii cu un device atat de ridicol,sensibil,broken,plin de ipocrizie si copiere a ideilor de design Apple