Instagram ar putea ASCUNDE LIKE-urile la Postari

Instagram se gandeste sa ascunda complet LIKE-urile pentru postarile facute de catre utilizatorii care-i folosesc platforma, iata cum vor arata acestea.

instagram like

Instagram testeaza intern o schimbare extrem de importanta si de controversata pentru aplicatia folosita de catre sute de milioane de persoane in lumea intreaga in momentul de fata. Mai exact, compania americana vrea sa ascunda numarul de like-uri primite de catre o postare facuta in cadrul Instagram, aratand doar persoanele care au apreciat postarea.

Eliminarea numarului de like-uri inregistrate pentru postarile Instagram ar cam lasa intreaga aplicatie de mesagerie fara una dintre principalele sale atractii. Instagram sugereaza faptul ca aceasta schimbare este facuta pentru a-i forta pe oameni sa se concentreze mai mult pe ceea ce posteaza decat pe rezultatul direct al postarilor facute.

Cei care fac postari urmeaza sa vada in continuare cate like-uri a inregistrat postarea pe care au facut-o, insa alte persoane nu vor mai putea sa faca asta, deci nu vor sti cat succes are. Compania Instagram a refuzat sa recunoasca faptul ca testeaza in mod public functia, desi imaginile sunt cat se poate de sugestive, si arata ca acest lucru se intampla in mod activ.

We want your followers to focus on what you share, not how many likes you get. During this test, only the person who shared a post will see the total number of likes it gets. We’re not testing this at the moment, but exploring ways to reduce pressure on Instagram is something we’re always thinking about.

Daca Instagram ar renunta complet la afisarea numarului de like-uri pentru postari, atunci ar strica practic unul dintre motivele pentru care oamenii sunt activi in platforma. Desigur ca e improbabil ca aceasta modificare sa fie facuta pentru Instagram, deoarece Facebook stie cat de importante sunt like-urile pentru utilizatori, si ca i-ar putea pierde, asa ca n-ar trebui sa va temeti.