LG Vrea sa LANSEZE un Telefon cu o MARE PREMIERA

LG vrea sa aduca pe piata un nou model de smartphone care va oferi o premiera pentru industria telefoanelor, iata ce va aduce nou pentru clientii sai.

lg telefon camera tripla

LG planuieste sa lanseze un nou model de telefon cum nu am mai vazut pana in momentul de fata de la vreun producator de smartphone-uri, coreenii dorind sa iasa in evidenta cu ceva nou intr-o piata supra-saturata si clonata. Mai exact, un nou brevet de inventie inregistrat de catre cei de la LG ne arata un nou model de smartphone care are o camera frontala tripla, ceva ce pana acum nu am mai vazut de la vreun producator de smartphone-uri.

LG a inclus in brevetul sau de inventie un smartphone care seamana cu LG V50 ThinQ, insa care are o camera selfie tripla, un decupaj avand integrata aceasta camera complexa gandita de catre producator pentru telefon. E posibil ca LG sa vrea sa ofere un sistem avansat de recunoastere faciala pentru viitorul model de smartphone, dar si noi functii pentru a inregistra selfie-uri cu efect de adancime, ceva ce este cautat de catre tot mai multi clienti in telefoane.

LG Vrea sa LANSEZE un Telefon cu o MARE PREMIERA

lg telefon camera tripla imagine

LG este cunoscuta pentru faptul ca inoveaza in domeniul foto, insa ceea ce propune acum pentru telefoane mobile este complet diferit fata de ceea ce am mai vazut de la alti producatori asiatici, ceea ce este o schimbare foarte buna. LG a lansat LG V50 ThinQ cu o camera frontala duala, deci un telefon cu o camera selfie tripla ar reprezenta o evolutie cat se poate de naturala pentru smartphone-uri, si inregistrarea de poze care sa aiba calitate cat mai buna.

LG are in momentul de fata probleme destul de mari cu divizia care dezvolta smartphone-uri, iar asta pentru ca in T4 2018 ea a inregistrat pierderi de 73 de milioane de dolari, si nu e primul trimestru in care lucrurile au mers in aceasta directie. Pentru ca piata smartphone este atat de saturata, cei de la LG incearca sa vina cu ceva nou, care sa atraga clientii, iar un telefon de acest gen ar putea fi solutia ideala pentru a creste vanzarile.

LG deocamdata a inregistrat doar un brevet de inventie pentru acest telefon, asa ca ramane de vazut ce se va intampla cu ideea lor in anul 2019, sau poate 2020.