OnePlus 7 Pro. Camera ce ATACA Huawei P30 PRO, S10, iPhone XS

OnePlus 7 Pro. Specificatiile noii camere triple au fost dezvaluite, iata ce este aruncat in lupta impotriva Huawei P30 PRO, Samsung GALAXY S10, iPhone XS.

OnePlus 7 Pro camera

OnePlus 7 Pro. O schimbare sigura pentru noul model de smartphone al companiei chinzesti este implementarea unei camere triple care sa rivalizeze cu Huawei P30 PRO, Samsung GALAXY S10, sau iPhone XS, iar azi ii aflam specificatiile. Era destul de clar faptul ca OnePlus 7 Pro va veni cu schimbari subtantiale fata de telefoanele standard din serie, iar asta pentru ca exista o dorinta mare a companiei de a intra si pe segmentul telefoanelor scumpe.

OnePlus 7 Pro. In aceasta idee, noul telefon va avea o camera tripla care, din punct de vedere al specificatiilor, ar trebui sa fie la un nivel apropiat de cele din Huawei P30 PRO, sau Samsung GALAXY S10, insa nu se stie ce performante va avea. Noua camera din OnePlus 7 Pro urmeaza sa aiba un senzor de imagine de 48 de megapixeli, unul de 16 megapixeli, si inca unul de 8 megapixeli, deci ar trebui sa faca poze foarte bune in aproape orice conditii.

OnePlus 7 Pro. Camera ce ATACA Huawei P30 PRO, S10

OnePlus 7 Pro. Senzorul de imagine de 48 de megapixeli este unul standard, nu se stie care-i va fi deschiderea, ce dimensiune de pixel are, sau distanta focala, dar e destul de clar ca “numerele” conteaza pentru chinezi. Al doilea senzor de imagine este wide-angle, si are rezolutia de 16 megapixeli, cu deschidere f/2.4, anul 2019 parand sa fie cel in care mai toti producatorii importanti implementeaza asemenea senzori de imagine pentru camerele telefoanelor pe care le pun in vanzare.

OnePlus 7 Pro. Al treilea senzor de imagine, cu rezolutia de 8 megapixeli, este unul telephoto, ar trebui sa aiba deschidere f/2.2, dar si zoom optic de pana la 3X, superior fata de ceea ce ofera iPhone XS, Samsung GALAXY S10. Practic, specificatiile camerei OnePlus 7 Pro sunt foarte apropiate de cele ale Huawei P30 PRO, Samsung GALAXY S10, sau iPhone XS, din anumite puncte de vedere, dar conteaza foarte mult si dat de bune ies pozele, sau filmele.

OnePlus 7 Pro. Compania chinezeasca a investit destul de multe resurse in ultimii ani pentru a-si imbunatati substantial camerele implementate in telefoanele mobile, si observam ca nu se opreste cu ceea ce a realizat pana acum.