iPhone 11. DOUA mari PROBLEME pentru Telefonul Apple

iPhone 11. Doua mari probleme pentru telefonul companiei Apple au devenit deja foarte evidente cu mult inainte ca noile modele de produse sa fie anuntate oficial.

iPhone 11 design pret

iPhone 11. Noile modele de telefoane ale companiei Apple sunt in plin proces de pregatire pentru a fi lansate pentru clientii din lumea intreaga, iar pentru ca doar cateva luni ne despart de marea lor dezvaluire, incep sa apara si detaliile lor. Am vazut in weekend primele mulaje pentru iPhone 11 dezvaluite de catre leakeri de informatii despre produsele Apple, iar ele ne-au dezvaluit una dintre marile probleme ale produselor pregatite de catre americani.

iPhone 11. Mai exact, design-ul telefoanelor urmeaza sa ramana complet neschimbat in raport cu cel pe care l-am vazut anul trecut de la compania americana, astfel ca s-ar putea sa existe multe dezamagiri in randul clientilor. Apple s-a remarcat in lumea intreaga prin design-urile foarte interesante pentru produsele sale, insa din pacate in ultimii ani si-a facut un obicei prost din a le modifica extrem de rar, spre deloc, preferand sa prelungeasca perioada in care ofera telefoane cu acealasi aspect.

iPhone 11. DOUA mari PROBLEME pentru Telefonul Apple

iPhone 11. A doua mare problema pe care noile modele de telefoane ale Apple o vor avea e legata de pretul foarte mare pe care produsele le vor avea dupa ce vor fi lansate pentru fanii din lumea intreaga. Apple a crescut anul trecut pretul telefoanelor sale cu o valoare foarte mare in raport cu modelele anterioare, seria iPhone XS a continuat aceasta “traditie”, iar cu seria iPhone 11 lucrurile nu vor sta absolut deloc diferit, ba din contra, s-ar putea sa avem surprize.

iPhone 11. Nu este exclus ca pentru seria de telefoane din 2019 cei de la Apple sa aleaga sa mai creasca preturile de vanzare, mai ales ca au platit cateva miliarde catre Qualcomm pentru a putea cumpara iar modemuri de la ei, platind mai mult si pentru noile componente. Toti acesti bani vor fi “recuperati” de la clientii care vor plati mai mult pentru telefoanele pe care le vor cumpara, si e bine sa va ganditi ca seria iPhone 11 ar putea fi mai scumpa decat cea iPhone XS.

iPhone 11. Apple va anunta toate aceste detalii abia prin luna septembrie a acestui an, deci inca exista foarte mult timp pana cand informatiile vor ajunge la noi, asa ca trebuie doar sa mai avem rabdare pentru ca detaliile sa apara.