iPhone 11. DOUA mari PROBLEME pentru Telefonul Apple

iPhone 11. Doua mari probleme pentru telefonul companiei Apple au devenit deja foarte evidente cu mult inainte ca noile modele de produse sa fie anuntate oficial.

iPhone 11 design pret

iPhone 11. Noile modele de telefoane ale companiei Apple sunt in plin proces de pregatire pentru a fi lansate pentru clientii din lumea intreaga, iar pentru ca doar cateva luni ne despart de marea lor dezvaluire, incep sa apara si detaliile lor. Am vazut in weekend primele mulaje pentru iPhone 11 dezvaluite de catre leakeri de informatii despre produsele Apple, iar ele ne-au dezvaluit una dintre marile probleme ale produselor pregatite de catre americani.

iPhone 11. Mai exact, design-ul telefoanelor urmeaza sa ramana complet neschimbat in raport cu cel pe care l-am vazut anul trecut de la compania americana, astfel ca s-ar putea sa existe multe dezamagiri in randul clientilor. Apple s-a remarcat in lumea intreaga prin design-urile foarte interesante pentru produsele sale, insa din pacate in ultimii ani si-a facut un obicei prost din a le modifica extrem de rar, spre deloc, preferand sa prelungeasca perioada in care ofera telefoane cu acealasi aspect.

iPhone 11. DOUA mari PROBLEME pentru Telefonul Apple

iPhone 11. A doua mare problema pe care noile modele de telefoane ale Apple o vor avea e legata de pretul foarte mare pe care produsele le vor avea dupa ce vor fi lansate pentru fanii din lumea intreaga. Apple a crescut anul trecut pretul telefoanelor sale cu o valoare foarte mare in raport cu modelele anterioare, seria iPhone XS a continuat aceasta “traditie”, iar cu seria iPhone 11 lucrurile nu vor sta absolut deloc diferit, ba din contra, s-ar putea sa avem surprize.

iPhone 11. Nu este exclus ca pentru seria de telefoane din 2019 cei de la Apple sa aleaga sa mai creasca preturile de vanzare, mai ales ca au platit cateva miliarde catre Qualcomm pentru a putea cumpara iar modemuri de la ei, platind mai mult si pentru noile componente. Toti acesti bani vor fi “recuperati” de la clientii care vor plati mai mult pentru telefoanele pe care le vor cumpara, si e bine sa va ganditi ca seria iPhone 11 ar putea fi mai scumpa decat cea iPhone XS.

iPhone 11. Apple va anunta toate aceste detalii abia prin luna septembrie a acestui an, deci inca exista foarte mult timp pana cand informatiile vor ajunge la noi, asa ca trebuie doar sa mai avem rabdare pentru ca detaliile sa apara.

14 COMENTARII

  1. Cea mai mare problema a iPhone e acelasi iOS limitat si trist , aceeasi interfata deprimanta si care nu se poate schimba, de o gramada de ani.
    Aceesi forma si aspect al telefonului , nu vin decat sa completeze plictiseala maxima si senzatia de deja vu , data de tot ce face Apple.

  2. Din 2010, totul este inghetat in Ios! Natura moarta! Si astept in fiecare an un update major…si in loc de “daca” se pune “parca” si il avem pe piata fara nimic wow!

    Am obosit…iar prin 2017, dupa indelungi cercetari, in sfarsit am evoluat si am facut tranzitia la Oled….mare performanta reusita de inginerii Apple… mai ales cand se aprinde display-ul fabulos care reflecta in ochii fiecarui utilizator: “made by Samsung”!

    Cam astia suntem…! Si cel mai trist este faptul ca toti de aici, am ajuns sa lovim in Samsung si sa facem caterinca de ei folosindu-ne de produsele si inovatiile celor de la Huawey …caci cu ale noastre… ne este rusine fiind cu mult in spatele concurentei!!!

    Si ca sa inchei intr-o nota optimista, hai ca (poate) vine Dark Mode si ii spargem pe toti!

  3. Perfect adevărat! Fac o comparație cu Android, și văd că Androidul s-a tot schimbat în decursul existenței. Ios nu.
    Cred că este o problemă care ține de limbajul de programare ale celor două sisteme de operare:
    – Android este programat într-un compilator Java și astfel este capabil să ruleze pe o infinitate de variante hardware
    – iOS este programat în Objective-C, o versiune veche de C++ și care îl face imposibil de utilizat pe mai multe versiuni de hardware. Vârsta înaintată à Objective-C arată că iOD a fost dezvoltat de multa teme începând cu anii ’80. În 2007 a fost pus pe iPhone, iar lumea a crezut că Apple l-a dezvoltat imediat.

    Dacă Apple are 5 versiuni de hardware iPhone trebuie să aibă 5 versiuni de iOS. Dacă are 12 versiuni de hardware (iPhone + iPad) trebuie să aibă 12 versiuni de iOS.

    Limitările iOS sunt și acolo unde rezoluția ecranului trebuie mărită cu un factor de 2x pentru orizontală și 2x pe verticală pentru a funcționa. Androidul nu are asemenea probleme fiind capabil să scaleze la rapoarte raționale.

    “Write once, run anywhere” (WORA), or sometimes “write once, run everywhere” (WORE), was a slogan created by Sun Microsystems to illustrate the cross-platform benefits of the Java language.[1][2] Ideally, this meant that a Java program could be developed on any device, compiled into a standard bytecode, and be expected to run on any device equipped with a Java virtual machine (JVM). The installation of a JVM or Java interpreter on chips, devices, or software packages became an industry standard practice.”
    (Wikipedia)

    Informațiile astea ar trebui prezentate de către administratorul site-ului, să își facă site-ul ca o sursă de cunoaștere pentru cititori. Din păcate, el se mulțumește cu site-ul lui care e teren de joacă pentru frustrați ca Serebehehe, Mikeroni Clawoody (care și-a schimbat numele în țițel, etc)

  4. ” there can be subtle differences in how a program may execute on each JVM/OS combination, which may require an application to be tested on various target platforms. This has given rise to the joke among Java developers, “Write Once, Debug Everywhere”.
    “For most tasks (basic IO, DB, CGI, GUI, etc), “write once, run anywhere” applies to both languages. However, not all tasks are system-independent. Even some common tasks are system-specific. A language that is truly “write once, run anywhere” would have very limited functionality. The difference between Perl and Java is that Perl realizes this and doesn’t shy away from providing access to the system where it’s needed.”
    https://www.revolvy.com/page/Criticism-of-Java

  5. Ca programator iOS, nu am văzut un comentariu mai penibil ca și acesta. 🙂

    iOS, ca sistem de operare și funcții pentru developer este în fața Android-ului cu vreo 2 sau chiar 3 ani.

  6. Ca român care stăpânește bine limba română nu am văzut un comentariu mai penibil ca al tău. Nu înțeleg de ce folosești conjuncția “şi” în textul tău.

    Dacă ești așa programator, te rog să ne descrii care sunt funcțiile iOS care îl plasează cu 2 sau 3 ani înaintea Androidului. Totodată, arată-ne și nouă, muritorii de rând, ce anume face din iOS un sistem de operare mai avansat decât Android.

  7. Și eu sunt curios dar prevăd că va dispărea în neant ?
    El e programator dar nu este capabil să arate punctual ce anume face din iOS un sistem de operare superior Androidului. Eu scriu despre Objective-C vs Java și el îmi răspunde că iOS este cu 2 sau 3 ani înaintea Android Halal programator ??

  8. Bat câmpii despre persoane pe care nu le recunosc? ?????
    Tu sigur nu ești bozgorul Peter Kovacs care se dădea român pe situl ăsta? Bozgore, învață bine limba română daca vrei să mi te adresezi..