OFICIAL, Samsung GALAXY FOLD in Romania, Lansare AMANATA

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea in Romania a fost anuntata oficial astazi, insa din pacate lansarea globala a fost amanata de catre Samsung, iata motivul din spatele deciziei.

Samsung GALAXY FOLD romania orange

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea primul smartphone pliabil este amanata in mod oficial in intreaga lume de catre compania coreeana din cauza primelor probleme foarte serioase descoperite cu ecranele telefonului mobil. V-am vorbit zilele trecute despre faptul ca ecranul Samsung GALAXY FOLD este distrus printr-o simpla dezlipire a foliei aplicate pe el, sau daca mizerie intra sub balamaua care tine cele doua bucati ale sale, probleme fiind extrem de serioase pentru un telefon de 2000 de euro.

Samsung GALAXY FOLD. Avand in vedere problemele de care are parte telefonul coreenilor, dar si pretul foarte mare, compania a decis sa analizeze foarte atent unitatile distruse de catre jurnalistii care au primit unitati pentru review. E posibil ca o investigatie preliminara facuta pentru aceste unitati ale Samsung GALAXY FOLD sa fi dezvaluit faptul e nevoie de unele schimari substantiale pentru hardware, astfel incat clientii sa nu preasca telefoane care se distrug dupa doar o zi.

OFICIAL, Samsung GALAXY FOLD in Romania, Lansare AMANATA

Samsung GALAXY FOLD. Orange a anuntat astazi oferirea noului model de smartphone la precomanda in Romania in aceasta pagina, operatorul de telefonie mobila facand anuntul intr-un moment nu chiar atat de potrivit pentru intreaga situatie. Chiar si asa, faptul ca Samsung GALAXY FOLD ajunge in Romania printr-un operator de telefonie mobila este important, deoarece arata ca tara noastra conteaza totusi pentru coreeni, desi telefonul in sine este foarte scump.

Samsung Electronics Co. is delaying the expected Friday rollout of its Galaxy Fold smartphone until at least next month, the latest fallout from a product headache that began with tech reviewers reporting their test devices had malfunctioned. A string of reviewers found problems with the display, with it failing for a number of reasons.

Samsung GALAXY FOLD. In Romania nu se stie cand va fi lansat primul telefon pliabil al coreenilor, el fiind prezentat pentru presa weekend-ul trecut, dar in SUA si China lansarea este amanata cu cel putin o luna de zile. E posibil ca lansarea din SUA si China, plus alte tari de pe glob, sa coincida cu cea din Romania, precomenzile Samsung GALAXY FOLD in Romania putand fi deschise chiar in urmatoarea perioada, probabil la preturi destul de mari.

Samsung GALAXY FOLD. Din pacate, primul telefon pliabil este asteptat de catre atat de multa lume, dar are probleme atat de mari, si pune in discutie intreaga idee de telefon de acest gen.