iPhone 2020. Vestea Asteptata de catre TOTI Fanii

iPhone 2020. O veste asteptata de catre toti fanii companiei Apple a venit intr-un final, iata ce urmeaza sa ofere compania americana pentru clientii din lumea intreaga.

iphone 2020 5g

iPhone 2020. Telefoanele Apple pregatite pentru lansare in cursul anului viitor urmeaza sa aiba parte de noutati extrem de importante, iar astazi aflam una dintre schimbarile asteptate de catre foarte multi fani, unii dorindu-le chiar din 2019. Vorbesc despre implementarea in iPhone 2020 a conectivitatii 5G, ceva ce pare cam sigur in momentul de fata pentru multa lume, iar asta in conditiile in care nu prea exista retele active decat in extrem de putine tari.

iPhone 2020. Chiar si asa, un cunoscut analist, care a furnizat pana acum foarte multe informatii valide in legatura cu produse ale companiei Apple, afirma ca Apple va integra 5G in telefoanele de anul viitor multumita noii colaborari cu Qualcomm. Desigur ca nu trebuie sa fii un expert pentru a-ti da seama ca Apple va cumpara de la Qualcomm modemuri 5G pentru iPhone 2020, iar ceea ce spune analistul ar putea fi doar o reiterare a anunturilor venite si de la alte publicatii importante, atat din SUA, cat si din Asia.

iPhone 2020. Vestea Asteptata de catre TOTI Fanii

iPhone 2020. Interesant este ca analistul aduce in discutie si posibilitatea ca Samsung sa furnizeze modemuri 5G pentru viitoarele modele de telefoane ale companiei Apple, ceva ce pana acum nu a prea parut posibil. Un zvon de acum cateva saptamani spunea ca Samsung a refuzat sa furnizeze modemuri 5G catre Apple, iar de aici ar fi si pornit ideea americanilor de a “ajunge la pace” cu Qualcomm pentru a putea implementa suport 5G in iPhone 2020, Intel nefiind capabila sa faca modemuri in timp util.

Apple and Qualcomm’s end of patent dispute and entrance into a six-year licensing deal implies new 2H20 iPhone models will support 5G; Qualcomm and Samsung are potential 5G baseband chip suppliers. But we believe the uncertainty has been removed after Apple and Qualcomm’s end of patent dispute and entrance into a six-year licensing deal, and Intel’s announcement that it will exit the 5G baseband chip business. We expect Apple will likely adopt 5G baseband chips made by Qualcomm (focus on mmWave markets) and Samsung (focus on Sub-6GHz markets) for lowering supply risk, reducing costs and having better bargaining power.

iPhone 2020. Apple ar folosi modemuri 5G de la Qualcomm pentru retelele 5G bazate pe tehnologia mmWave, in timp ce modurile de la Samsung ar fi pentru retelele care ar avea frecvente mai mici de 6 GHz. Si ideea de diversificare a producatorilor este adusa in discutie de catre analist, insa desigur ca nimeni nu stie clar acum daca doar Qualcomm va furniza modemuri pentru iPhone 2020, sau ele vor veni si de la alti producatori, insa e sigur ca suportul 5G va fi implementat.

iPhone 2020. Acestea fiind spuse, oferirea tehnologiei 5G pentru telefoanele celor de la Apple pare a fi destul de sigura pentru anul viitor, iar acum ramane doar de vazut si cam pe unde vor exista retele pe care sa si functioneze efectiv telefoanele.