WhatsApp. ATENTIE! PERICOL GRAV pentru Aplicatie

WhatsApp. Un pericol foarte grav exista pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata la ce sunt expusi acestia in momentul de fata, si cum se pot proteja.

WhatsApp cont pericol furt

WhatsApp. Cea mai mare aplicatie de mesagerie de pe planeta nu este un loc chiar atat de sigur pentru toata lumea, iar toti utilizatorii care sunt activi in cadrul ei trebuie sa fie extrem de atenti in legatura cu un pericol foarte serios. Mai exact, foarte multe coturi WhatsApp au fost furate in ultima perioada de la utilizatori naivi care se lasa pacaliti de catre hackerii care incearca prin orice metode sa obtina acces la conturile lor.

WhatsApp. Noua metoda de furt a conturilor utilizatorilor afecteaza atat oamenii cu telefoane iPhone, cat si oamenii cu telefoane Android, conturile tuturor putand fi furate extrem de usor printr-o metoda foarte simpla. Mai exact, hackerii le trimit oamenilor link-uri care de indata ce sunt accesate confirma faptul ca telefonul de pe care acel hacker incearca sa se autorizeze in WhatsApp cu numarul nostru de telefon este de fapt contul real, si ii ofera acces la el.

WhatsApp. ATENTIE! PERICOL GRAV pentru Aplicatie

WhatsApp. Problema cea mai mare este ca foarte multa lume nu stie ca nu trebuie sa acceseze respectivele link-uri, in multe cazuri website-ul real din spatele sau fiind ascuns in spatele unui scurtator de adrese web, pentru a-i masca scopul. Chiar daca link-urile n-ar fi mascate, vasta majoritate a oamenilor care folosesc WhatsApp nu stiu cum sa faca deosebirea dintre o adresa web malitioasa, si una care poate fi accesata in siguranta, asa ca hackerii pot fura conturi in voie.

Scammers have hacked many accounts globally and their main intention is to gain control over WhatsApp accounts. What the scammer does is that he or she sends you a code on WhatsApp and tells the user to reply by clicking a link to verify the phone number. If you click the link, you are confirming that it is you on behalf of the scammer. By that way, the user can lose control of the WhatsApp messages and the scammer can read and send messages on your behalf.

WhatsApp. Singura metoda prin care utilizatorii se pot proteja impotriva tentativelor hackerilor de a le fura conturile este sa evite sa acceseze orice fel de link-uri venite de la persoane necunoscute, dar nu toti respecta aceasta regula. Nu se stie foarte clar cam cati oameni au avut conturile furate in acest mod, insa o companie specializata in securitate informatica sustine ca foarte multe conturi WhatsApp au fost furate prin aceasta metoda in ultima perioada.

WhatsApp. In general nu este bine sa accesati link-uri de la persoane necunoscute indiferent unde vi se spune ca va directioneaza acestea, pentru ca in final voi ajungeti sa suferiti, fara sa va dati seama.

1 COMENTARIU