iOS 12.3 Public Beta 3 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12.3 Public Beta 3

iOS 12.3 public beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi acum instalata de catre oricine. Toate functiile noi pe care cei de la Apple le ofera in versiunea beta 3 a iOS 12.3 sunt acum disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci oricine le poate folosi.

iOS 12.3 public beta 3 poate fi instalat de oricine, si veti avea acces la noile servicii pe care compania Apple le-a prezentat la finalul lunii trecute, unele fiind oferite gratuit si in ROmania. Separat de aceasta schimbare, cei de la Apple au mai facut o serie de schimbari in iOS 12.3, insa aici vorbim despre modificari minore fara un impact serios asupra iDevice-urilor.

NU va recomand sa testati deocamdata iOS 12.3 public beta 3 pentru ca veti avea mai multe batai de cap decat lucruri bune, iar daca folositi un backup al iOS 12.x, atunci e posibil sa nu mai puteti revnei la el. Acestea fiind spuse, va recomand sa evitati iOS 12.3 public beta 3 si sa asteptati lansarea versiunii publice, care urmeaza sa aiba loc in cursul lunii viitoare.

5 COMENTARII