Google Chrome cu DARK MODE a fost LANSAT pe Windows 10

Google Chrome. O noua actualizare cu dark mode a fost lansata pentru Windows 10 de catre compania americana astazi, iata ce schimbari au fost implementate separat de tema.

Google Chrome dark mode windows 10

Google Chrome. Dupa foarte multe luni de asteptare, cel mai popular browser de pe planeta a fost lansat in sfarsit cu un dark mode integrat pentru utilizatorii Windows 10, ceva ce va bucura extrem de multa lume. Stiam de foarte mult timp ca Google Chrome are tetat in Windows 10 un dark mode special de care utilizatorii sa se bucure, iar acum vedem ca browserul are in sfarsit disponibila actualizarea cu aceasta schimbare foarte importanta.

Google Chrome. In imaginea de mai jos puteti vedea cat de usor este de activat acest dark mode de catre orice utilizator, schimbarea fiind direct legata de culoarea care este folosita in sistemul de operare Windows 10. Practic, utilizatorii care aleg culoarea intunecata pentru intreaga interfata a sistemului de operare Windows 10 vor avea aplicat automat si dark mode-ul pentru Google Chrome, deci nu trebuie sa faca nimic mai mult de atat pentru a activa noua tema.

Google Chrome cu DARK MODE a fost LANSAT pe Windows 10

Google Chrome dark mode windows 10 activare

Google Chrome. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, noul dark mode este aplicat pentru intreaga interfata a browserului, mai putin pentru partea superioara, unde este aplicata o culoare albastra. In mare, noua tema pentru Google Chrome este foarte similara cu cea care este implementata de ani de zile pentru modul “Incognito”, deci oamenii care au folosit acel mod de browsing pe internet, vor vedea ceva foarte similar dupa ce instaleaza noua actualizare.

Google Chrome. Versiunea 74 aduce noul dark mode in acelasi mode precum a fost totul implementat pentru macOS, insa asta nu e tot, pentru ca inclusiv respectarea setarilor pentru reducerea miscarii sunt implementate. Ele au menirea de a imbunatati experienta de utilizare, si de a face animatiile mai rapide pentru cei care folosesc Google Chrome, browserul respectand acum setarea, ceea ce in trecut nu facea, deci vorbim despre o mare schimbare si aici.

Google Chrome. Versiunea 74 poate fi instalata chiar acum de catre utilizatori prin intermediul meniului “About” al browserului creat de catre compania Google.

6 COMENTARII

  1. nu s-a activat dupa update la vers 74 ,am actualizat,aveam dark mode activ din setari si pe chrome nu mergea..dupa ce am adaugat codul asta in target s-a activat -force-dark-mode

  2. nu s-a activat dupa update la vers 74 ,am actualizat,aveam dark mode activ din setari si pe chrome nu mergea..dupa ce am adaugat codul asta in target s-a activat -force-dark-mode

  3. While Google is enabling this new dark mode on Windows, the company hasn’t fully switched it on for all Chrome users just yet. “I can confirm that we are rolling out this feature to a small number of Chrome M74 users now, and that it will become more widely available in the near future,” explains a Chrome community manager.

    Ai putea mentiona treaba asta