Google Chrome. AVERTIZARE privind un PERICOL foarte GRAV

Google Chrome. O avertizare foarte importanta privind un pericol foarte grav a fost facuta astazi de catre autoritati, iata la ce trebuie sa fii extrem de atent!

Google Chrome criptat

Google Chrome. Cel mai popular browser de pe planeta este folosit de catre sute de milioane de persoane din intreaga lume, iar asta inseamna ca trebuie sa ofere si cea mai buna experienta de utilizare pentru toti oamenii. Din pacate, astazi aflam despre o problema foarte grava care afecteaza versiunea criptata a browserului Google Chrome, situatia fiind una cat se poate de serioasa, iar Google va trebui, cel mai probabil, sa discute despre ele curand.

Google Chrome. Conform autoritatilor din Marea Britanie, versiunea criptata a browseurlui poate pune in pericol siguranta online a copiilor care navigheaza pe internet, tocmai din cauza securitatii ridicate pe care o ofera. Desi versiunea criptata a Google Chrome nu este cea standard pe care o descarca toata lumea, persoanele care o instaleaza in calculatoare isi pot pune in foarte mare pericol copiii daca ii lasa sa navigheze pe internet cu ajutorul sau atunci cand folosesc calculatorul.

Google Chrome. AVERTIZARE privind un PERICOL foarte GRAV

Google Chrome. Conform autoritatilor din Marea Britanie, operatorii de telefonie mobila nu pot bloca prin filtre continutul daunator pe care copiii il pot accesa cand navigheaza pe internet, iar asta pentru ca browserul cripteaza comunicatiile. Nici propaganda terorista, sau continutul pornografic cu minori n-ar putea fi blocate in versiunea criptata a Google Chrome, iar asta pentru ca browser se conecteaza direct la serverele website-urilor, ignorand filtrele operatorilor de telefonie mobila.

Google’s encrypted version of its Chrome browser has sparked concern among a number of internet safety watchdogs and intelligence agencies who fear the move could endanger children’s safety online.J Google will have a lot more than their searches — it will have their entire browser history. That’s an incredible amount of data. It will also be able to track devices rather than just household accounts.

Google Chrome. Autoritatile spun deasemenea ca Google va putea sa urmareasca nu doar conturile utilizatorilor, asa cum face acum, ci dispozitivele de pe care se face navigarea pe internet, avand si logurile website-urilor accesate de catre oameni. Acuzatiile privind Google Chrome sunt foarte serioase, si pericolul este unul mare pentru copii, insa cei de la Google spun ca ei nu au facut vreo modificare pentru modul in care functioneaza browserul in momentul de fata.

Google Chrome. Acestea fiind spuse, aveti foarte mare grija cum alegeti sa folosiri browserul celor de la Google.