Huawei MATE 30 PRO. ce VREAU sa vad IMPOTRIVA iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 PRO. Vreau sa vad aceste schimbari in viitorul model de smartphone, deoarece el ii vor aduce un foarte mare avantaj in fata iPhone 11, Samsung GALAXY S10.

Huawei MATE 30 PRO dorinte

Huawei MATE 30 PRO. Stiti mai mult ca sigur ca acesta urmeaza sa fie urmatorul model de smartphone pe care compania Huawei il va lansa pe piata in toamna acestui an, iar asteptarile sunt foarte ridicate pentru el, inclusiv de la mine. Piata smartphone nu poate evolua decat daca exista concurenta, iar de aceea imi doresc sa avad in Huawei MATE 30 PRO cateva schimbari foarte importante, care l-ar plasa intr-o pozitie buna in fata iPhone 11, Samsung GALAXY S10.

Huawei MATE 30 PRO. Primul lucru pe care vreau sa il vad este o camera quad cu mult imbunatatita fata de cea din Huawei P30 PRO, sau cea care va fi inclusa in Samsung GALAXY Note 10, iPhone 11 urmand a avea una tripla. Huawei MATE 30 PRO cu o noua camera quad mai buna, cu mult superioara celor din telefoanele concurente, va obliga Apple si Samsung sa vina cu inovatii si mai importante pentru telefoanele lansate in anii urmatori.

Huawei MATE 30 PRO. ce VREAU sa vad IMPOTRIVA iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 PRO. Foarte importante sunt si performantele, iar acest nou model de telefon trebuie sa vina cu un chip Kirin 985, sau 990, care sa fie “pe acelasi picior” cu viitorul chip A13 din iPhone 11, si superior celui Qualcomm Snapdragon 855 din Samsung GALAXY S10. Desigur ca acest lucru e putin probabil in prima varianta, dar a doua ar trebui sa se intample, destul de sigur, Huawei MATE 30 PRO putand deveni cel mai puternic smartphone Android, dar fara a intrece iPhone 11 nu e suficient.

Huawei MATE 30 PRO. Autonomia bateriei este un punct foarte important, si este preferat ca Huawei sa implementeze in telefoanele sale nu doar baterii de capacitate mai mare, ci si imbunatatiri software care sa aduca schimbari serioase pentru autonomie. Un avantaj serios pentru autonomia bateriei Huawei MATE 30 PRO va fi un punct forte foarte important pentru telefoanele chinezilor in fata celor ale Apple si Samsung.

Huawei MATE 30 PRO. Noul telefon  va fi lansat in mod oficial in toamna acestui an, o data clara nefiind comunicata inca, dar e destul de clar faptul ca in septembrie, sau octombrie, il vom vedea.