Huawei MATE 30 PRO. CUM va DEZAMAGI Multi Fani

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de telefon al companiei chinezesti va fi o foarte mare dezamgire pentru fani daca va fi lansat fara aceste noutati serioase.

Huawei MATE 30 PRO dezamagi

Huawei MATE 30 PRO. Asteptarile sunt foarte mari pentru viitorul model de smartphone pe care cei de la Huawei il pregatesc intens pentru lansare in toamna acestui an, insa asteptarile sunt cu mult mai mari decat erau in trecut. Problema cea mai mare pentru Huawei MATE 30 PRO este ca recentele telefoane mobile premium de la concurentii chinezilor au inceput sa fie din ce in ce mai bune, si aduc schimbari care cam anuleaza premierele celor de la Huawei.

Huawei MATE 30 PRO. Avand in vedere ca Samsung GALAXY S10 Plus deja are o camera care egaleaza Huawei P30 PRO, pentru viitorul model de smartphone al chinezilor exista asteptari mult mai mari decat in momentul de fata. Huawei MATE 30 PRO va avea fix aceeasi camera precum Huawei P30 PRO, cel putin din punct de vedere hardware, insa are nevoie si de alte schimbari importante pentru a putea sa depaseasca intr-adevar ceea ce ofera in momentul de fata inclusiv Samsung.

Huawei MATE 30 PRO. CUM va DEZAMAGI Multi Fani

Huawei MATE 30 PRO. Este nevoie de foarte multe imbunatatiri pentru software-ul din spatele camerei astfel incat aceasta sa ofere intr-adevar performante superioare in comparatie cu cele pe care le au telefoanele de la Samsung. Ar fi nevoie si de senzori mai buni, dar e putin probabil ca Huawei MATE 30 PRO sa vina cu o schimbare pe aceasta parte, iar asta pentru ca Huawei nu dezvolta noi camere atat de repede intre modelele importante.

Huawei MATE 30 PRO. Un nou procesor mult mai bun este deasemenea necesar pentru noua serie de telefoane ale companiei Huawei, iar asta pentru ca Samsung GALAXY S10 deja a depasit seria actuala. Pentru seria viitoare e nevoie ca procesoarele ce vor fi anuntate in toamna de catre compania Huawei pentru Huawei MATE 30 PRO sa fie cu adevarat puternice, altfel exista riscul ca telefoanele sa fie umilite in testele de performante.

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea telefonului va avea loc in septembrie, sau octombrie, iar asta pentru ca un director al companiei Huawei a confirmat in mod oficial acest lucru.