iPhone 11. Doua MARI NOUTATI DORITE de catre fani

iPhone 11. Doua mari noutati dorite de catre foarte multi fani ai companiei Apple fac experienta de folosire a telefoanelor mult mai buna, iata ce vrea lumea.

iPhone 11 noutati fani

iPhone 11. Noua serie de telefoane ale companiei Apple va fi lansata cu foarte multe noutati importante, iar fanii au desigur si o gama foarte variata de dorinte pentru produse, doua dintre ele fiind asteptate de catre foarte multa lume. Mai exact, pentru iPhone 11 unii dintre fanii companiei Apple asteapta implementarea unei cantitati mai mari de memorie RAM, dar si a unei baterii de capacitate mai mare in comparatie cu ceea ce exista in seria iPhone XS.

iPhone 11. Incepem cu memoria RAM, care in actuala serie iPhone XS este de doar 4 GB, insa pentru viitoarele telefoane multa lume se asteapta sa aiba inca 1 GB de RAM suplimentar pentru a oferi performante si mai bune decat cele de acum. Am vazut destule teste de performante in care telefoanele din seria iPhone XS nu se descurcau chiar atat de bine chiar si cu 4 GB de memorie RAM, iar pentru iPhone 11 unii si-ar dori sa aiba 5 GB, dar nu cred ca Apple ii va oferi.

iPhone 11. Doua MARI NOUTATI DORITE de catre fani

iPhone 11. Pentru iPhone XS si iPhone XR compania Apple a implementat primele baterii care au capacitate de peste 3000 mAh, insa desigur ca nu este suficient pentru a le oferi oamenilor ceea ce au nevoie in utilizarea zilnica. Anual se cere implementarea de baterii mai mari pentru telefoanele celor de la Apple, iar seria iPhone 11 nu face exceptie, insa cresterea ar putea fi margina, de zeci de mAh, in loc de sute de mAh.

iPhone 11. Ambele noutati asteptate de catre fani sunt extrem de importante deoarece au capacitatea de a schimba intentia de cumpararea a unora dintre consumatori, convingandu-i sa cheltuie bani pe aceste telefoane. Chiar daca lumea vrea, Apple nu ofera intotdeauna, asa ca nu trebuie sa va suparati prea tare daca iPhone 11 nu va avea chiar tot ceea ce va doriti, Apple avand obiceiul de a nu le oferi fanilor exact ceea ce isi doresc.

iPhone 11. Telefoanele vor fi prezentate in mod oficial in toamna acestui an, cel mai probabil in luna septembrie, asa ca nu mai avem chiar atat de mult de asteptat pana cand ele vor fi dezvaluite in mod oficial.