iPhone 11. Schimbarea la care NIMENI NU se Gandea

iPhone 11. O schimbare la care nimeni nu se gandea va fi implementata pentru noua serie de telefoane mobile, iata cum sunt luati toti fanii prin surprindere de catre ea.

iPhone 11 vopsea

iPhone 11. Printre noutatile care au fost anuntate, deocamdata, cu titlu de zvon pentru viitorul smartphone al companiei Apple se numara si una importanta care are legatura cu noua camera tripla a telefonului mobil. Mai exact, un analist asiatic a afirmat ca Apple va aplica un nou tip de vopsea pentru camera iPhone 11, astfel incat senzorii de imagine sa nu mai fie chiar atat de usor vizibili pentru utilizatori in momentul in care se uita direct la ea.

iPhone 11. Nimeni stie foarte clar cum anume va deveni mai putin vizibila camera tripla a noului telefon mobil dupa aplicarea acestei schimbari de catre cei de la Apple, insa ideea in sine este destul de neobisnuita. Stim deja ca iPhone 11 va avea o camera tripla cu un design neobisnuit, si e posibil ca Apple sa doreasca sa ascunda intr-o anumita masura forma ciudata a noii camere, aparent cu niste vopsea.

iPhone 11. Schimbarea la care NIMENI NU se Gandea

iPhone 11. Desi schimbarea nu este una extrem de mare in raport cu alte noutati pe care Apple ar urma sa le ofere pentru telefoanele sale, foarte multa lume discuta online despre ea, dar si despre utilitatea sa, per total. Chiar daca pentru multa lume o simpla vopsire a camerei iPhone 11 astfel incat sa fie “camuflata” in carcasa nu este o schimbare mare, e posibil ca ea sa conteze mult pentru a face design-ul sa para mai normal, per total.

iPhone 11. Stim deja foarte bine cat de multa lume critica forma camerei triple pe care cei de la Apple au lasat-o sa apara pe internet deja, americanii afland din timp cam cat de multa lume va urâ schimbarea cand ea va fi lansata. Apple are obiceiul de a “testa terenul” cu schimbari de acest gen pentru produsele sale, si afla din timp cum trebuie sa prezinte lucrurile astfel incat sa puna modificarile intr-o lumina cat mai buna.

iPhone 11. Noul telefon va fi prezentat in toamna acestui an, cel mai probabil in cursul lunii septembrie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot atunci, in a doua jumatate a lunii.