Pretul OnePlus 7 PRO este SURPRINZATOR de MIC

OnePlus 7 Pro va avea un pret de vanzare surprinzator de mare, care ii va speria pe multi dintre fanii companiei chinezesti, iata cu cat urmeaza sa creasca fata de cel al modelelor anterioare.

OnePlus 7 PRO pret mic

OnePlus 7 PRO. Noul model de smartphone a fost anuntat inca de acum cateva luni bune de catre cei de la OnePlus ca urmand a avea un pret de vanzare ceva mai mare, iar acum lucrurile incep sa devina incetul cu incetul tot mai reale. Dupa ce zilele trecute CEO-ul companiei chinezesti anuntase cateva detalii in legatura cu telefonul si ceea ce va aduce nou, acum aflam si cat de mult va costa noul produs.

OnePlus 7 PRO. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, versiunea de top a acestui telefon va contine 12 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare, iar pretul de vanzare urmeaza sa fie de nu mai putin de 820 – 830 de euro. In momentul de fata OnePlus 6T cu acelasi spatiu de stocare, dar mai putin RAM, costa 630 de euro, deci vorbim despre o crestere de 30% a pretului de vanzare al OnePlus 7 PRO in comparatie cu modelele anterioare, ceea ce nu e o schimbare foarte mare.

Pretul OnePlus 7 PRO este SURPRINZATOR de MIC

OnePlus 7 PRO. Daca ne uitam la faptul ca Samsung GALAXY S10 5G costa 1300 de dolari, iar noul telefon al chinezilor 920 de dolari, vedem ca undeva s-au facut cateva schimbari menite sa reduca substantial preturile de vanzare. Desigur ca OnePlus 7 PRO nu are toate noutatile pe care le ofera Samsung GALAXY S10 5G, dar va aduce suport pentru retelele 5G la un pret mai mult decat accesibil pentru multa lume, mai putin pentru unii dintre fanii OnePlus, care cumparau telefoane la jumatate de pret, pana acum.

OnePlus 7 PRO. O versiune cu doar 8 GB RAM a telefonului va fi deasemenea pusa in vanzare la preturi care incep de la 750 de euro, dar nu se stie ce fel de performante va oferi acest model pentru utilizarea in retelele 5G. In final, versiunea cea mai ieftina a OnePlus 7 PRO va costa doar 680 de euro, 50 de euro mai mult decat versiunea de clasa medie a OnePlus 6T, ceea ce este o realizare remarcabila pentru chinezi, ei oferind telefoanele la preturi foarte bune.

OnePlus 7 PRO. Teoretic toate modelel ar trebui sa aiba 5G integrat, dar daca nu, atunci cresterea de preturi fata de modelele anterioare nu-si are rostul, nici pentru cel ecran de 90Hz, in mare parte inutil.