RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, ACUZATII GRAVE cu IMPACT pentru Clienti

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, fac o serie de acuzatii foarte grave astazi, si iata de ce clientii lor sunt afectati intr-o foarte mare masura din cauza unor mari probleme.

RCS & RDS cabluri

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, au facut ieri o serie de acuzatii foarte grave care vin dupa o serie de probleme care ii afecteaza pe unii dintre clientii furnizorilor de servicii din Romania in momentul de fata. Mai exact, se pare ca in Bucuresti, RCS & RDS, si alti furnizori de servicii de internet, au avut probleme din cauza faptului ca unele cabluri aeriene au fost taiate de catre angajati ai Primariei Sectorului 4 fara sa ii anunte in prealabil.

RCS & RDS. Situatia este identica cu una intalnita in Timisoara cu doar cateva saptamani in urma, acolo cateva mii de persoane ramanand fara servicii de televiziune, internet, sau telefonie in urma unei situatii similare. Si primarul de acolo a dorit sa scape de cablurile aeriene din centrul orasului, iar in Sectorul 4 din Bucuresti cam acelasi lucru il vrea primaria, dar cei de la RCS & RDS, si alte companii, au descoperit totul abia dupa taierea cablurilor aeriene.

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, ACUZATII GRAVE cu IMPACT pentru Clienti

RCS & RDS. Primele cabluri au fost taiate in noaptea dintre 19 si 20 aprilie, in timp ce a doua sesiune de taieri a avut loc intre 22 si 23 aprilie, companiile neparand sa fi fost anuntate in prealabil despre ceea ce se va intampla. Intre furnizorii de servicii te internet si televiziune exista de ani de zile dispute privind cablurile aeriene, si primariile incearca de mult timp sa oblige companiile sa le “ingroape”, insa RCS & RDS, si restul grupurilor, n-au reusit sa faca asta inca.

Deși ANISP susține dezvoltarea rețelelor subterane, în zonele urbane, atragem atenția asupra consecințelor intervențiilor nechibzuite asupra rețelelor aeriene. Subliniem încă o dată faptul că autoritățile locale trebuie să acorde un interval de timp suficient de mare pentru realizarea efectivă a migrării rețelelor aeriene în subteran.

RCS & RDS. De ani de zile se tot discuta despre ingroparea cablurilor de internet din Bucuresti, si alte mari orase, iar ideea in sine este foarte buna, pentru ca reteaua e facuta foarte prost, din multe puncte de vedere. Problema este ca solutia nu e simpla, si cine a auzit de Netcity stie care e situatia, nici RCS & RDS, si nici alti furnizori de servicii de intenret, nefiind dispusi sa faca schimbari majore, iar primariile incearca sa-i oblige sa le faca.

RCS & RDS. Ce se va intampla in final nu stie nimeni, insa daca veti mai ramane fara internet in Bucuresti, sau alte mari orase, si nu stiti ce s-a intamplat, ganditi-va la ceea ce vedeti acum.