TUTORIAL: Instaleaza iOS 12.3 public beta 3 pe iPhone si iPad

iOS 12.3 public beta 3 instalare

iOS 12.3 public beta 3 a fost lansat noaptea trecuta pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare ajungand la utilizatori la aproximativ trei zile dupa lansarea primei versiuni beta. In aceasta perioada cei de la Apple au lansat o singura versiune beta noua a iOS 12.3, asa ca aceasta este cel mai probabil versiunea publica a iOS 12.3 beta 3, deci daca o aveti, n-ar trebui sa va mai bateti capul.

iOS 12.3 public beta 3 nu este o versiune stabila a sistemului de operare iOS, iar asta pentru ca exista numeroase probleme in versiunile beta lansate pana in prezent, si este bine sa stiti ce va asteapta cu ea. iOS 12.3 public beta 3 ar putea genera probleme cu apelurile telefonice, cu inregistrarea de poze si clipuri video, cu GPS-ul, cu performantele, cu animatiile, cu blocaje subite, cu autonomia. si multe alte probleme care va vor strica experienta de utilizare.

iOS 12.3 public beta 3 nu este o versiune a iOS pe care ar trebui sa o instalati in iPhone si iPad, asta daca tineti intr-adevar ca experienta de folosire a terminalelor sa fie cea mai buna posibila in momentul de fata. V-as recomanda sa asteptati pana la cel putin iOS 12.3 public beta 4 pentru a face instalarea, pentru ca pana atunci lucrurile ar trebui sa se cam stabilizeze, dar desigur ca alegerea este a voastra, insa trebuie sa fiti pregatiti pentru tot.

TUTORIAL: Instaleaza iOS 12.3 public beta 3 pe iPhone si iPad

iOS 12.3 public beta 3 poate fi instalat foarte simplu, insa daca aveti un backup in iOS 12, si faceti altul in iOS 12.3, atunci nu-l veti putea folosi daca vreti sa reveniti la iOS 12.2. Daca totusi vreti, inainte de a incepe trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 12.3 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

Pentru a instala iOS 12.3 public beta 3 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari.
  2. Apasa butonul Sign Up si logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Accepta termenii si conditiile apasand butonul Accept.
  4. Alege sectiunea iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  5. Apasa butonul Download Profile.
  6. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  7. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  8. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software UpdateConfigurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and InstallDescarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 12.3 public beta 3 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre.

3 COMENTARII