Presedintele Apple, Recomandare INCREDIBILA pentru Clientii cu iPhone

presedinte apple renunta iphone

In cadrul unei conferinte Time 100 organizata de catre grupul din spatele celebrei publicatii americane, presedintele Apple, Tim Cook, a facut o recomandare incredibila. Tim Cook a afirmat ca utilizatorii de telefoane iPhone ar trebui sa-si foloseasca dispozitivele mai putin decat in momentul de fata, el recomandand eliminarea notificarilor primite de la Aplicatii.

Tim Cook sustine ca primea mii de notificari zilnic de la diverse aplicatii, si ca acest lucru nu era tocmai bun pentru el, trierea acestora ajutandu-l sa foloseasca mai putin telefonul. Tim Cook a afirmat ca Apple nu si-a facut vreodata o misiune din a-l obliga pe utilizatorii iPhone sa foloseasca mai mult telefoanele in timpul zilei, iar recomandarea demonstreaza asta.

Presedintele Apple, Recomandare INCREDIBILA pentru Clientii cu iPhone

Din moment ce presedintele Apple le spune clientilor iPhone ca le va face bine sa-si mai reduca timpul de utilizare al iPhone, e clar ca Apple nu e concentrata pe asta. Desigur ca totul poate fi si o miscare publica menita doar sa arate ca celor de la Apple le pasa de clienti, dar in realitate intentiile ascunse sa fie complet opuse fata de ceea ce se spune public.

If you guys aren’t doing this — if you have an iPhone and you’re not doing it, I would encourage you to really do this — monitor these [push notifications]. What it what has done for me personally is I’ve gone in and gutted the number of notifications. Because I asked myself: do I really need to be getting thousands of notifications a day? It’s not something that is adding value to my life, or is making me a better person. And so I went in and chopped that.

Spre deosebire de Tim Cook, care primeste extrem de multe notificari zilnic, vasta majoritate a utilizatorilor nu sunt chiar atat de stresati de ceea ce primesc de la diverse aplicatii.

Articolul precedentHuawei. INTERZISA OFICIAL si in Marea Britanie
Articolul următorTUTORIAL: Instaleaza iOS 12.3 public beta 3 pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.