Presedintele Apple, Recomandare INCREDIBILA pentru Clientii cu iPhone

presedinte apple renunta iphone

In cadrul unei conferinte Time 100 organizata de catre grupul din spatele celebrei publicatii americane, presedintele Apple, Tim Cook, a facut o recomandare incredibila. Tim Cook a afirmat ca utilizatorii de telefoane iPhone ar trebui sa-si foloseasca dispozitivele mai putin decat in momentul de fata, el recomandand eliminarea notificarilor primite de la Aplicatii.

Tim Cook sustine ca primea mii de notificari zilnic de la diverse aplicatii, si ca acest lucru nu era tocmai bun pentru el, trierea acestora ajutandu-l sa foloseasca mai putin telefonul. Tim Cook a afirmat ca Apple nu si-a facut vreodata o misiune din a-l obliga pe utilizatorii iPhone sa foloseasca mai mult telefoanele in timpul zilei, iar recomandarea demonstreaza asta.

Presedintele Apple, Recomandare INCREDIBILA pentru Clientii cu iPhone

Din moment ce presedintele Apple le spune clientilor iPhone ca le va face bine sa-si mai reduca timpul de utilizare al iPhone, e clar ca Apple nu e concentrata pe asta. Desigur ca totul poate fi si o miscare publica menita doar sa arate ca celor de la Apple le pasa de clienti, dar in realitate intentiile ascunse sa fie complet opuse fata de ceea ce se spune public.

If you guys aren’t doing this — if you have an iPhone and you’re not doing it, I would encourage you to really do this — monitor these [push notifications]. What it what has done for me personally is I’ve gone in and gutted the number of notifications. Because I asked myself: do I really need to be getting thousands of notifications a day? It’s not something that is adding value to my life, or is making me a better person. And so I went in and chopped that.

Spre deosebire de Tim Cook, care primeste extrem de multe notificari zilnic, vasta majoritate a utilizatorilor nu sunt chiar atat de stresati de ceea ce primesc de la diverse aplicatii.

19 COMENTARII

  1. adevarul…tu nu poti spune adevarul despre tine…deci Tim este un om mai mare ca tine
    Nici nu intelegi despre ce vorbesc…este prea complex subiectul
    Eu nu sterg poze…pt mine cu cat este mai mult chat cu atat mai bine…nu conteaza ca sunt poze sau alte chestii
    Dar asa sunt oamenii “destepti” fac presupuneri gresite

  2. Pai stie el de ce sa dezactivezi notificarile!nu e prost!dezactivand notificarile iphonului tine foarte bine bateria!eu daca le activez e varza bateria!Iphone 6s plus ios 11.4.1 stare sanatate baterie 95%

  3. adevarul…tu nu poti spune adevarul despre tine…deci Tim este un om mai mare ca tine
    Nici nu intelegi despre ce vorbesc…este prea complex subiectul
    Eu nu sterg poze…pt mine cu cat este mai mult chat cu atat mai bine…nu conteaza ca sunt poze sau alte chestii
    Dar asa sunt oamenii “destepti” fac presupuneri gresite

  4. Nu mă interesează dimensiunile lui Tim. Tu ești cu mărimile gheilor pentru că… mă rog, știi tu!
    Complexații ca tine simt nevoia să se măsoare cu alții pentru a se valoriza. Nu, mulțumesc, nu vreau să fiu în același club cu gheiul șef după care tu salvezi.

  5. Omu ăla a muncit, are studii etc. Ca mai face și șmecherii sau nu Tim, e treabă lui. Srb, in schimb, n-ar fi bun nici să-i lustruiască pantofii.

  6. Observ si eu ca voi de pe aici,aveti ceva cu oamenii ce au realizari mari in viata…Se spune ca invidia este un pacat
    Puteti continua,dar oameni ca Srb chiar daca nu este la un nivel gigant precum Tim, ofere slujbe si oameni ca ei fac economia asta care si asa este de rahat sa se mai invarte in tara asta

  7. Observ si eu ca voi de pe aici,aveti ceva cu oamenii ce au realizari mari in viata…Se spune ca invidia este un pacat

    Puteti continua,dar oameni ca Srb, chiar daca nu este la un nivel gigant precum Tim, ofera slujbe si oamenii ca el fac economia asta (care si asa este slaba) sa se mai invarte in tara asta

  8. Mincinosule dă-mi și mie numărul de înregistrare a firmei lui Serebehehe, CUI-ul. Vreau să văd și eu ce cifră de afaceri și ce date financiare are firma lui de garsonieră.
    Țin minte o discuție pe care am avut-o cu el prin 2013 când se lăuda că are contabili buni care îi scot profitul zero că deh… El e descurcăreț

    La nivelul tău de înțelegere, nu mă miră că
    idolatrizezi un prostănac care abia leagă două fraze și care dă din coate să facă o bișniță, ceva..
    Se tot laudă că are firma de construcții și îmi spunea în trecut că firmele concurente lui sunt Bog’Art și alea ale lui Umbrărescu ????
    În același timp, îmi spunea că l-a impresionat un puști de 17 ani căruia i-a renovat apartamentul. Nu cred că Bog’Art renovează apartamente ???

    Te rog scutește-mă cu lingușelile, lingușitorule.

  9. Cine a zis de dimensiuni??
    Jesus tu nu intelegi un text simplu
    Esti obsedat sexual daca ceea ce am scris eu pe tine te duce la dimensiuni
    Eu nu am de ce sa fiu complexat cand stiu cine sunt..vorbesti cam mult despre tine punand alte persoane in context
    Iti este rusine,te inteleg pt ca observ cat de prost esti