iPhone 11. Iata CE Camera TRIPLA va Avea Telefonul

iPhone 11. Noua camera tripla a telefonului mobil urmeaza sa aduca schimbari importante pentru utilizatori, iata noutatile de care urmeaza sa avem parte cu ea.

iphone 11 camera tripla rezolutie

iPhone 11. Dupa cum mai mult ca sigur stiati deja, noul model de smartphone urmeaza sa fie lansat cu o camera tripla de catre compania Apple, iar acum aflam si cateva detalii in ceea ce priveste specificatiile de care va beneficia. Conform unor detalii aparute saptamana aceasta, iPhone 11 urmeaza sa fie echipat cu o camera tripla care are senzori de imagine de 12 megapixeli fiecare, deci nu avem o crestere a rezolutiei fata de iPhone XS.

iPhone 11. Camera tripla va avea un senzor de imagine principal de 12 megapixeli, un senzor telephoto de 12 megapixeli cu zoom optic de pana la 2X/3X, plus un senzor de imagine wide-angle, care va avea tot 12 megapixeli. Apple ramane fidela rezolutiei de 12 megapixeli, descoperind mai mult ca sigur ca deocamdata nu e nevoie de mai mult, nici pentru iPhone 11, deoarece majoritatea oamenilor consuma continutul la rezolutie mai mica decat aceasta valoare.

iPhone 11. Iata CE Camera TRIPLA va Avea Telefonul

iPhone 11. Toti acesti trei senzori de imagine vor fi furnizati de catre Sony companiei Apple, deci americanii vor ramane in continuare fideli japonezilor, de la care cumpara senzori de imagine pentru toate iDevice-urile de foarte mult timp. Sony a ajutat compania Apple sa ramana in topul producatorilor de smartphone-uri care au camere foarte bune in produse, iar iPhone 11 nu ar trebui sa fie inferior seriei actuale de telefoane din acest punct de vedere.

iPhone 11. Desigur ca vor exista modificari importante inclusiv pentru software-ul din spatele camerei triple, cei de la Apple urmand a imbunatati serios sitemul de inteligenta artificiala de care beneficiaza telefoanele sale. E foarte posibil ca noua serie de telefoane iPhone 11 sa nu fie cu mult mai buna decat cele anterioare in ceea ce priveste calitatea camerelor, dar desigur ca totul depinde de ceea ce va reusi Apple sa ofere, senzorul wide-angle fiind ceva complet nou pentru produsele Apple.

iPhone 11. Acestea fiind spuse, camera tripla pregatita pentru telefoanele celor de la Apple va fi superioara in comparatie cu ceea ce exista in actualele modele, dar nu e obligatoriu ca diferentele sa fie uriase.