Samsung GALAXY FOLD. Mandria si Graba au Cauzat ESECUL

Samsung GALAXY FOLD. Mandria si graba au cauzat marele esec prin care trece telefonul pliabil al companiei coreene, iata de ce au aparut toate aceste probleme pentru ea.

Samsung GALAXY FOLD mandrie

Samsung GALAXY FOLD. Oficial nimeni nu stie deocamdata ce anume a stat in spatele problemelor foarte mari le-a avut in mod complet neasteptat primul smartphone pliabil lansat de catre compania coreeana pentru clienti. Conform unor informatii aparute de la persoane din cadrul Samsung, mandria si graba au stat la baza esecului inregistrat de catre Samsung GALAXY FOLD, si a situatiei penibile in care se regaseste din nou compania coreeana din cauza unui telefon.

Samsung GALAXY FOLD. Primul smartphone pliabil al coreenilor a avut lansarea grabita pentru ca oamenii din conducerea companiei au dorit sa arate lumii intregi ca sunt capabili sa inoveze, nu doar sa copieze functii de la altii. Grabind procesul de dezvoltare al Samsung GALAXY FOLD, si grabind lansarea, cei de la Samsung nu s-au asigurat totusi ca telefonul este suficient de bine pregatit pentru a fi pus efectiv in vanzare pentru clientii din intreaga lume.

Samsung GALAXY FOLD. Mandria si Graba au Cauzat ESECUL

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea telefonului a fost grabita pentru ca produsul sa ajunga pe piata inaintea Huawei MATE X, sau a telefonului pliabil de la Xiaomi, insa din pacate pentru coreeni, acest lucru nu ar urma sa fie posibil. Chiar daca graba a fost foarte mare pentru a aduce Samsung GALAXY FOLD in magazine, foarte multe dintre problemele telefonului n-au fost descoperite in procesul de testare, sau au fost ignorate complet doar pentru ca telefonul sa fie lansat pentru vanzare.

Samsung rushed the Galaxy Fold to market in an attempt to prove critics wrong and demonstrate it was an innovator not a follower, insiders claim, hurtling into another embarrassing disaster in the process.

Samsung GALAXY FOLD. E posibil ca presedintii care coordoneaza grupul si divizia mobila sa fi fortat grabirea procesului de dezvoltare al telefonului ignoranda angajatii care au avertizat in legatura cu problemele descoperite in testare. Daca acest lucru e adevarat, atunci toata rusinea la care e supusa compania Samsung din cauza Samsung GALAXY FOLD ar trebui pusa in “bratele” lor, desi pentru clienti asta conteaza mai putin.

Samsung GALAXY FOLD. Atat acest telefon, cat si Samsung GALAXY Note 7 arata de ce Apple uneori face foarte bine cand alege sa nu lanseze anumite produse pentru ca nu sunt suficient de bine pregatite.