Cimpanzeul care Sta pe Instagram de pe iPhone a devenit VIRAL

1

cimpanzeu instagram iphone

Un cimpanzeu care foloseste Instagram de pe un telefon iPhone al companiei Apple a devenit viral pe internet, si daca va uitati la clipul video de mai jos, probabil veti intelege si de ce. Naturaletea cu care foloseste aplicatia celor de la Instagram ne arata cam cat de simpla a devenit tehonologia, astfel incat poate fi folosita si de catre maimute.

Cimpanzeul este filmat initial cand priveste un clip video cu o alta maimuta, insa mai apoi ince sa se uite printr-un feed cautand alte clipuri video, alegandu-le, aparent, in mod constient. Mai mult decat atat, stie cum sa revina la meniul anterior al aplicatiei, si cand sa opreasca redarea unui clip video, inclusiv cum sa faca scrool prin feed-ul video.

De-a lungul timpului au mai fost publicate pe internet clipuri video cu mai maimute care foloseau telefoanele celor de la Apple, insa nu cred ca exista vreunul similar. E posibil ca acest cimpanzeu sa fi fost antrenat putin prin aplicatie inainte sa fie filmat, dar chiar si asa, e uimitor cu cata naturalete o poate folosi in timp ce este filmat.