RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange, AVERTIZARE CRITICA pentru Romani

RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange, sunt in centrul unei avertizari critice facute pentru clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii despre anuntul ANCOM.

RCS & RDS reziliere

RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange, au cientii vizati de o avertizare critica facuta in Romania, ea venind de la ANCOM spre beneficiul tuturor oamenilor, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment despre anunt. V-am vorbit zilele trecute despre faptul ca orice fel de contract telefonic, prin email, etc, incheiat cu RCS & RDS, sau oricare alt operator de telecomunicatii, nu devine activ pana in momentul in care nu semnati o hartie care sa confirme ca le acceptati oferta.

RCS & RDS. Acum vin cu o completare pentru aceste informatii, mai exact faptul ca in termen de 14 zile de la acceptarea unui asemenea contract, va puteti retrage din ele fara vreun motiv, conform celor de la ANCOM. Legislatia aceasta se aplica pentru toate vanzarile online facute in Romania, iar conform celor de la ANCOM, inclusiv contractele incheiate cu RCS & RDS, sau alti operatori de telecomunicatii, sunt supuse aceluiasi regim, din fericire pentru noi.

RCS & RDS. Telekom, Vodafone, Orange, AVERTIZARE CRITICA pentru Romani

RCS & RDS. Practic, daca ati contractat un serviciu de la unul dintre acesti operatori de telecomunicatii si nu sunteti multumiti de ceea ce primiti prin intermediul sau, aveti posibilitatea de a renunta in totalitate la el in 14 zile, fara vreo justificare. Desigur ca aici trebuie mentionat faptul ca daca beneficiati de vreo oferta speciala de la RCS & RDS, sau alte companii telecom, e posibil sa fie nevoie sa platiti unele despagubiri in cazul in care renuntati la furnizarea serviciilor.

În situația încheierii unui contract la distanța ca urmare a prezentarii unei oferte în cadrul unei convorbiri telefonice, utilizatorul trebuie sa știe ca are dreptul sa se retraga din contract, fara nicio justificare, în termen de cel mult 14 zile de la exprimarea consimțamântului în scris sau data primirii produselor.

RCS & RDS. Aici ma refer la situatia in care primiti telefoane, sau alte produse, cu reducere daca incheiati abonamentele, operatorul putand sa ceara o despagubire pentru ca ati renuntat la oferta inainte de termen. Desigur ca toate aceste lucruri trebuie explicate foarte clar si mentionate in contractul incheiat cu RCS & RDS, sau orice alt operator de telecomunicatii, lipsa lor putandu-va ajuta sa “scapati” fara vreo plata de orice fel de contract de care nu sunteti multumiti.

RCS & RDS. Acestea fiind spuse, acum stiti cat de rapid puteti renunta la un serviciu de telecomunicatii furnizat de catre un operator telecom din Romania dupa ce ati incheiat contractul.