iPhone 11. SURPRIZA Confirmata, TOATE NOUTATILE Finale

iPhone 11. O surpriza foarte importanta este confirmata pentru noua serie de telefoane mobile, iar un clip video ne arata noutatile finale pe care le vom avea.

iphone 11 18w

iPhone 11. O surpriza foarte importanta a fost anuntata pentru noul model de smartphone al companiei Apple cu cel putin doua luni inainte de acest moment, insa putina lume a crezut ca o asemenea schimbare ar fi posibila, avand in vedere ceea ce s-a intamplat in trecut. Ei bine, se pare ca zvonurile sunt reale, iar pentru iPhone 11 si iPhone 11 Max/Plus, compania Apple vrea intr-adevar sa includa in cutia telefoanelor un cablu USB-C to Lightning, plus un incarcator USB-C de 18W.

iPhone 11. Vorbim practic despre acelasi pachet de incarcare pe care compania Apple il ofera pentru unele dintre cele mai noi modele de tablete iPad, el facilitand incarcarea rapida, extrem de utila in special pentru bateriile de capacitate mare. Avand in vedere ca iPhone 11 si iPhone 11 Max vor avea incarcare rapida integrata, e normal ca Apple sa ofere in cutia produselor si accesorii pentru incarcare rapida, ceva ce a cam evitat sa faca pana acum.

iPhone 11. SURPRIZA Confirmata, TOATE NOUTATILE Finale

iPhone 11. Separat de asta, in clipul video de mai sus aveti un concept care prezinta cam toate noutatile pe care viitoarele modele de telefoane ale companiei Apple le vor avea integrate, pentru a sti la ce sa ne asteptam cand vor ajunge la noi. Vedeti foarte clar noua camera tripla in forma patrata, ecranul care are decupajul in partea superioara, dar si design-ul iPhone 11, foarte similar cu cel al iPhone XS.

USB-C to Lightning cable as well as USB-C 18W adapter are also likely to be enclosed.

iPhone 11. Portul de la baza telefonului va fi in continuare Lightning, chiar daca in interior exista si un controller USB-C, Apple dorind sa pastreze in continuare standardul cu care sunt compatibile atat de multe accesorii. Functiile prezentate in acest concept pentru iPhone 11 nu prea au treaba cu ceea ce urmeaza sa aduca iOS 13 pentru utilizaatori, asa ca nu va faceti iluzii, insa in ceea ce priveste design-ul, cam asta vom primi in aceasta toamna.

iPhone 11. Stiti deja ca lansarea va avea loc in luna septembrie, la scurt timp dupa prezentarea oficiala, asa ca ramane doar ca totul sa devina oficial, Apple grabindu-se sa-si aduca telefoanele pe piata.

8 COMENTARII

  1. S-a trezit și Apple in 2019 să pună fast charging pe telefoane :)) dar totuși de ce nu trec direct usb-c ….trebuie sa stai cu adaptorul ăla după tine…

  2. Eu, da. E foarte incomod. La iPad am USB-C și la iPhone am Lightning trebuie tot timpul 2 cabluri și tot schimbă la ele. Puteam folosi adaptorul și cablul de la iPad și la iPhone. Dar nuuu…decât USB-C în iPhone, nu mai bine mai vând ei niște accesorii?