RCS & RDS. Anuntul SPECIAL pentru TOTI Clientii

RCS & RDS. Operatorul de telecomunicatii din Romania a facut un anunt special pentru toti clientii din tara, iata de ce au parte acestia in momentul de fata in tara.

RCS & RDS game of thrones

RCS & RDS. Operatorul de telecomunicatii din Romania a facut un anunt special pentru toti clientii care au servicii active, si ar fi bine sa profitati de aceasta oferta cat inca mai aveti ocazia de a o face in tara noastra, ea fiind o premiera. Mai exact, avand in vedere ca in aceasta perioada este transmis ultimul sezon din celebrul serial Game of Thrones, cei de la RCS & RDS s-au gandit sa faca, in colaborare cu HBO probabil, o promotie foarte interesanta pentru fanii serialului.

RCS & RDS. Mai exact, toti clientii care au servicii de televiziune activate la operatorul de telcomunicatii, impreuna cu extraoptiunea HBO, iar acum activeaza HBO GO, au posibilitatea de a castiga o serie de premii extrem de interesante. Totul face parte din campania de promovare pentru serialul Game of Thrones, cei de la RCS & RDS folosindu-se de popularitatea serialului pentru a atrage noi activari pentru serviciile celor de la HBO in propria retea.

RCS & RDS. Anuntul SPECIAL pentru TOTI Clientii

RCS & RDS game of thrones special

RCS & RDS. Premiile pe care le ofera operatorul de telecomunicatii in Romania sunt impartite in doua, prima parte fiind de 50 de kituri “ForTheThrone”, compuse dintr-o lenjerie de pat, o cana si o agenda. Pentru fanii si mai norocosi ai Game of Thrones, cei de la RCS & RDS au pregatite 3 citi break-uri in Dubrovnik, Croatia, unde fanii vor vizita locatiile in care au fost filmate unele dintre scenele celebrului serial, ceva ce probabil nu vor mai avea ocazia de a experimenta.

RCS & RDS. Pentru a putea participa la aceasta promotie, cei interesati trebuie sa aiba activate serviciile de televiziune inainte ca aceasta campanie sa fi inceput, adica 18 aprilie, si sa aiba extraoptiunile activate pentru acelasi cont la aceasi adresa. Daca nu sunt indeplinite conditiile, cei de la RCS & RDS nu vor permite participarea la extragerea pentru castigarea premiilor legate de Game of Thrones, asa ca nu activati HBO GO fara rost.

RCS & RDS. Campania promotionala a operatorului se desfasoara pana in data de 20 mai, asa ca foarte multi dintre clienti inca mai au posibilitatea de a participa pentru a castiga oricare dintre premiile puse deja in joc.