Samsung GALAXY S11. GRESEALA URIASA si PERICULOASA

Samsung GALAXY S11. Iata ce greseala uriasa si periculoasa este pe cale sa faca Samsung pentru viitoarele modele de telefoane pe care le va pune in vanzare.

19

Samsung GALAXY S11 greseala

Samsung GALAXY S11. In pregatirea pentru lansarea viitorului model de smartphone, compania coreeana va forta, probabil, o schimbare care s-ar putea dovedi a fi o greseala uriasa, si foarte costisitoare, deci acum lucrurile par sa nu fie asa. Samsung GALAXY S11 urmeaza sa vina cu o baterie de minim 4500 mAh, cel putin in versiunea Plus, iar asta pentru ca versiunea 5G a Samsung GALAXY S10 are deja o baterie de acest gen, iar Samsung GALAXY NOTE 10 va avea una similara.

Samsung GALAXY S11. Tranzitia va fi facuta pentru a aduce aceasta baterie si in serie de telefoane din primavara anului viitor, insa aceasta s-ar putea dovedi a fi o greseala extrem de grava a coreenilor, din pacate pentru clienti. Mai exact, stiti deja ca un prim Samsung GALAXY S10 a luat foc, si ca Samsung neaga faptul ca problema ar fi legata de telefon, ci ca folosirea incorecta de catre client ar fi la baza intregii probleme, ceea ce ar putea fi o minciuna.

Samsung GALAXY S11. GRESEALA URIASA si PERICULOASA

Samsung GALAXY S11. Daca Samsung va continua sa nege faptul ca telefoanele sale au o reala problema, si ca bateriile iau foc din senin, atunci s-ar putea trezi cu noi produse explozive, care nu vor fi cumparate de mai nimeni anul viitor. Samsung GALAXY S11  este un telefon sucesor al unei serii de succes, cea Samsung GALAXY S10, deci trebuie sa fie lipsit de probleme de acest gen, bateriile explozive fiind o problema foarte serioasa pentru compania coreeana.

Samsung GALAXY S11. Felul in care este tratata acum problema cu unitatea exploziva a Samsung GALAXY S10 ne arata ca Samsung nu pare sa fi inteles pre amulte din situatia cu Note 7, si refuza sa trateze cu seriozitate o alta similara. Refuzul de a recunoaste o problema acum sugereaza faptul ca nici in viitor situatia nu va fi diferita, iar clientii vor fi ignorati chiar daca vor avea probleme serioase cu Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11. Sper foarte serios ca problemele Note 7 sa nu se repete si pentru actuala serie S10, sau pentru cea de anul viitor, iar ast apentru ca e nevoie de inovatie si concurenta, nu de explozii.