Samsung GALAXY S11. GRESEALA URIASA si PERICULOASA

Samsung GALAXY S11. Iata ce greseala uriasa si periculoasa este pe cale sa faca Samsung pentru viitoarele modele de telefoane pe care le va pune in vanzare.

Samsung GALAXY S11 greseala

Samsung GALAXY S11. In pregatirea pentru lansarea viitorului model de smartphone, compania coreeana va forta, probabil, o schimbare care s-ar putea dovedi a fi o greseala uriasa, si foarte costisitoare, deci acum lucrurile par sa nu fie asa. Samsung GALAXY S11 urmeaza sa vina cu o baterie de minim 4500 mAh, cel putin in versiunea Plus, iar asta pentru ca versiunea 5G a Samsung GALAXY S10 are deja o baterie de acest gen, iar Samsung GALAXY NOTE 10 va avea una similara.

Samsung GALAXY S11. Tranzitia va fi facuta pentru a aduce aceasta baterie si in serie de telefoane din primavara anului viitor, insa aceasta s-ar putea dovedi a fi o greseala extrem de grava a coreenilor, din pacate pentru clienti. Mai exact, stiti deja ca un prim Samsung GALAXY S10 a luat foc, si ca Samsung neaga faptul ca problema ar fi legata de telefon, ci ca folosirea incorecta de catre client ar fi la baza intregii probleme, ceea ce ar putea fi o minciuna.

Samsung GALAXY S11. GRESEALA URIASA si PERICULOASA

Samsung GALAXY S11. Daca Samsung va continua sa nege faptul ca telefoanele sale au o reala problema, si ca bateriile iau foc din senin, atunci s-ar putea trezi cu noi produse explozive, care nu vor fi cumparate de mai nimeni anul viitor. Samsung GALAXY S11  este un telefon sucesor al unei serii de succes, cea Samsung GALAXY S10, deci trebuie sa fie lipsit de probleme de acest gen, bateriile explozive fiind o problema foarte serioasa pentru compania coreeana.

Samsung GALAXY S11. Felul in care este tratata acum problema cu unitatea exploziva a Samsung GALAXY S10 ne arata ca Samsung nu pare sa fi inteles pre amulte din situatia cu Note 7, si refuza sa trateze cu seriozitate o alta similara. Refuzul de a recunoaste o problema acum sugereaza faptul ca nici in viitor situatia nu va fi diferita, iar clientii vor fi ignorati chiar daca vor avea probleme serioase cu Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11. Sper foarte serios ca problemele Note 7 sa nu se repete si pentru actuala serie S10, sau pentru cea de anul viitor, iar ast apentru ca e nevoie de inovatie si concurenta, nu de explozii.

19 COMENTARII

  1. Folia aceea care o are samsung pe baterii le face extraordinar de greu de a lua foc. Doar un urma unui soc mecanic se poate intampla, aka faci n-spe drop test-uri sau dai cu piatra in telefon, teste de enduranta.

  2. Se generalizează f tare aici pe baza acestui S10 5G care a luat foc, de parca vezi doamne creșterea ? va avecta S11 și va avea soarta S10 ului care a lua foc
    Mie greu sa cred ca cei de la Samsung ar face din nou greșeala făcută cu N7 și cu S11, când au înghesuit multă ? într-un compartiment mic (după aceea au făcut niște ? super rezistente )

  3. Hristos a înviat. Și mă scuzați pentru că vă deranjez. Sunt Alex băiatul nevăzător de la roșia. Mi-am făcut upgrade la abonamentul fiberlinck 1000. procedura s-a efectuat din sistem. Însă cu al meu iPhone XS Max, rezultatele sunt următoarele:Test results. Download Speed, 256megabits per second. Upload speed, 391megabits per second. Connection results. ping is 8milliseconds, 0,28milliseconds Jitter, 0%Loss
    După cum observați, pe partea de upload rezultatele sunt mult mai mari.. Utilizând conexiunea pe fir, am download undeva la 450, și upload 500. Dar aici nu prea contează deoarece calculatorul meu este vechi de șapte ani. Iar procesorul este doar î 3.
    eu am mai testat acest tip de abonament la un prieten în Sibiu, iar iPhone -ul meu pe partea de download trecea de 400. Trebuie să le spun celor din call center să îmi efectueze anumite setări? Sau să le spun să trimită o echipă Să schimbe cabluri sau să aducă alt dispozitiv?

  4. Il raportez pe scrb pt jigniri , repetate .
    Fa bine si sterge-i posturile ! Poti chiar sa-l banezi definitiv – ai face bine site-ului asta si credibilitatii tale !

  5. Cata speculatie . Scandal urias, care nu exista , greseala uriasa ….
    Fii serios – esti foarte apocalyptic cand vine vorba de Samsung , dar cand se intampla ca un iPhone sa ia foc, e intotdeuna din cauza incarcatorului contrafacut .

  6. WTF! Nu exista momentan nicio dovada ca exista probleme cu bateriile de pe versiunea S10 5G, dar deja vorbim ca S11 are o problema cu bateriile.
    Uneori ai merita sa fi dat in judecata pt articolele astea mizere… fara suparare. Poti sa o iei ca pe o critica constructiva..

  7. pai de ce nu dai in judecata daca asta e parerea ta si esti sigur ca ai dreptate?
    Jesus, sunt satul de astia mici ce doar dau cu vorba si in realitate nu stiu ce inseamna o judecata

  8. Orice idiot ca tine poate isi spune parerea….tu nici nu stii ce inseamna o judecata
    Dar nah…cum ziceam, orice idiot poate da in judecata pt orice fel de motiv…asta nu inseamna ca are succes

  9. Site-ul asta nu face altceva decât să critice pe cei de la Samsung. Oameni buni sunt mai multe firme de telefoane. Nu mai comparati iPhone cu Samsung. Samsung s-a dus acolo sus la capitolul calitate,stil,rafinament. iPhone pe benzile de fabricație au inceput sa scoata tălpici de papuci . Vanzarile la iPhone au scazut dramatic si asta nu e din vina Samsung.

  10. Omul ăla doar hate face . Nu se poate discuta cu el . Ăsta e un comportament normal ? https://uploads.disquscdn.com/images/f1e3eb290260cf2c5dace867e4f0416e6bca73b8132944383e8cd09599d0dc87.jpg

    De multe ori îi tot dau report ( în ultimul timp nu prea că are şi block ) şi mă îndoiesc că sunt singurul şi multă lume se tot plânge de el . Cât mai trebuie să-l suportăm?
    Apropo îmi plac stirile despre Netflix cu serialele noi care apar în fiecare lună ! E smecher !!!

  11. te plangi de admin ca face speculatii si scandal si apoi ii si mai recomanzi ce face bine si ce nu…bravo bravo…ai credibilitate foarte mare

  12. Și eu l-am raportat pe Serebehehe de nenumărate ori atunci când fie mă jignea pe mine fie îi jignea pe alții. Comentariile lui au rămas bine mersi dar cum scriam ceva ce nu îi convenea lui Serebehehe, cum îmi era pus mesajul în Pending.
    Asta e situația aici și cred că Serebehehe i-a cucerit inima cuiva de la redacția idevice.

  13. Nu exagera, cand au fost reports am actionat in consecinta. Mai putin in situatiile in care va provocati unii pe altii, si va injurati reciproc, etc.