Samsung GALAXY S11. PREMIERA MAJORA din Telefon

Samsung GALAXY S11. O premiera foarte importanta pentru noul model de smartphone este dezvaluita astazi, iata ce surpriza a pregatit compania Samsung.

Samsung GALAXY S11 incarcare

Samsung GALAXY S11. Viitorul model de smartphone pregatit pentru lansare de catre compania Samsung urmeaza sa aduca pentru utilizatori cateva surprize extrem de interesante, inclusiv o premiera in ceea ce priveste sistemul de incarcare rapida. Un cunoscut leaker de informatii privind produsele Samsung a afirmat in cursul zilelor trecute ca Samsung GALAXY Note 10 va avea un sistem de incarcare mai rapida decat cel din Samsung GALAXY S10, iar Samsung GALAXY S11 va avea unul similar.

Samsung GALAXY S11. Desi leakerul a spus ca sistemul de incarcare rapida urmeaza sa fie de 25W, se pare ca valoarea nu ar fi una exacta, deci e posibil sa fie mai mica, sau mai mare, asta urmand a fi dezvaluit undeva prin august pentru Note 10. Pe de alta parte, leakerul a afirmat faptul ca asteptarea celor care sunt interesati sa cumpere Samsung GALAXY Note 10 nu vor fi dezamagiti de sistemul de incarcare rapida integrat de catre Samsung, iar pentru Samsung GALAXY S11 situatia va fi similara.

Samsung GALAXY S11. PREMIERA MAJORA din Telefon

Samsung GALAXY S11. Avand in vedere ca Huawei P30 PRO are un sistem de incarcare rapida de 40W, e cam normal ca Samsung sa ofere ceva mai mult pentru telefoanele sale pentru a nu ramane in urma pe piata smartphone. Chiar si asa, Samsung GALAXY S11 tot va fi in urma concurentei, dar fata de actualul sistem de incarcare rapida de 15W, vorbim totusi despre o imbunatatire serioasa.

Samsung GALAXY S11. Incarcarea rapida este foarte importanta pentru cele mai noi modele de smartphone-uri, care au baterie de capacitate tot mai mare, clientii punand foarte mare accent pe graba cu care energia ajunge in acumulatori. Pentru Samsung GALAXY S11 ma astept ca un uou upgrade pentru aceasta functionalitate sa fie oferita, insa nu cred ca Samsung va reusi sa-si ajunga din urma concurentii, din pacate, desi cam orice e posibil.

Samsung GALAXY S11. In momentul de fata, noul model de smartphone este asteptat pentru lansare in primavara anului viitor, dar deocamdata nu se stie foarte clar cam cand ar trebui sa se intample asta.