iPhone. Suma URIASA Platita de Apple din DISPERARE

iPhone. Din disperare compania Apple a platit o suma uriasa pentru a asigura viitorul telefoanelor sale din punct de vedere tehnologic.

iphone disperare

iPhone. Disperarea a fortat-o pe compania Apple sa plateasca o suma uriasa de bani doar pentru a se asigura de faptul ca poate oferi pentru telefoanele sale ceea ce au nevoie pentru a avea succes in momentul in care vor fi lansate. Mai exact, stiati deja ca Apple a incheiat un acord cu Qualcomm pentru a incheia toate procesele deschise in diverse zone de pe glob, urmand a cumpara si modemuri 5G pentru iPhone in viitor.

iPhone. Desi Apple si Qualcomm n-au anuntat in momentul incheierii acordului cat urmeaza sa primeasca cei din urma de la primii drept despagubiri pentru a trece peste toate problemele, iata ca astazi s-a aflat si suma finala. Conform informatiilor furnizate de catre Qualcomm in cadrul conferintei pentru prezentarea rezultatelor financiare pe T1 2019, Apple ii va plati intre 4.5 si 4.7 miliarde de dolari pentru a avea modemuri 5G pentru telefoanele iPhone.

iPhone. Suma URIASA Platita de Apple din DISPERARE

iPhone. Din disperare ca nu poate cumpara modemuri 5G de la Intel, sau alti producatori, compania Apple a fost de acord sa plateasca minim 4.5 miliarde de dolari despagubiri pentru a reface legatura de afaceri. Multumita colaborarii cu Qualcomm cei de la Apple nu doar ca vor avea modemuri 5G pentru telefoanele iPhone, ci vor avea si modemuri 4G mult mai bune decat cele de la Intel, ei fiind intens criticati pentru performantele GSM inferioare fata de Android.

While we continue to assess the accounting impacts of the agreements, our financial guidance for the third quarter of fiscal 2019 includes estimated revenues of $4.5 billion to $4.7 billion resulting from the settlement (which will be excluded from our Non-GAAP results), consisting of a payment from Apple and the release of our obligations to pay or refund Apple and the contract manufacturers certain customer-related liabilities.

iPhone. Apple a incheiat acordul cu cei de la Qualcomm pentru o perioada de 6 ani de zile, deci pana in 2025, cel putin, ar trebui sa beneficieze telefoanele celor din Cupertino de tehnologiile cele mai bune pentru functiile GSM. Avand in vedere intelegerea de acum, e imposibil ca Apple sa implementeze modemurile celor de la Qualcomm chiar cu iPhone 11, insa pentru telefoanele din 2020 sigur vom vedea atat modemuri 4G, cat si modemuri 5G.

iPhone. Din punctul meu de vedere, Apple putea sa plateasca si mai mult doar pentru a avea parte de cele mai bune tehnologii GSM pentru iPhone, iar asta pentru ca Intel nu ii ofera nici pe departe modemuri la fel de bune.