Fuchsia. Vestea cea mai BUNA pentru Inlocutorul Android

Fuchsia. O veste foarte buna a venit pentru inlocuitorul Android astazi, iata ce a fost posibil inainte ca lansarea sa fie anuntata de catre compania Google.

Fuchsia emulator

Fuchsia. Inlocuitorul Android este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, compania Google incercand sa implementeze cat mai multe noutati posibile pentru sistemul de operare care va fi implementat in cam tot ce e electronic si mobil. Desi in mod oficial compania Google nu a spus absolut nimic in legatura cu Fuchsia, iata ca dezvoltarea continua, iar astazi aflam ca sistemul de operare a putut fi rulat in emulatorul Android Studio, dupa destul de multa munca a unor dezvoltatori.

Fuchsia. Realizarea este foarte importanta deoarece nu exista vreo metoda oficiala de a instala acest sistem de operare pe vreun smartphone, pe vreo tableta, sau pe vrenu calculator, desi este compatibil cu toate. Procesul de rulare a Fuchsia pe emulatorul Android Studio nu e complicat acum pentru cine este interesat sa o faca, dar dezvoltatorii care au realizat procedura s-au chinuit destul de mult pana sa ajunga la ceva ce poate fi folosit de catre alti dezvoltatori.

Fuchsia. Vestea cea mai BUNA pentru Inlocutorul Android

Fuchsia emulator android

Fuchsia. Spre deosebire de acum cateva luni cand tot controlul se facea doar prin linii de cod, acum exista inclusiv o aplicatie pentru setari, plus alte elemente grafice de interfata, asa ca dezvoltatorii au posibilitatea de a intelege mai bine ce se intampla in sistem. In baza a ceea ce se vede acum, Fuchsia seamana destul de bine cu sistemul de operare Android, ceea ce e perfect normal, dar lipsa unor elemente de grafica pana acum nu a permis prea multe comparatii.

Fuchsia. Google tine deocamdata destul de multe noutati secrete cu privire la viitoarea versiune a sistemului de operare, ceea ce este perfect normal pana la urma, pentru ca nu e pregatit. In momentul in care Fuchsia va fi pregatit pentru lansarea, mai mult ca sigur vom afla si toate detaliile necesare pentru a ne da seama daca sistemul de operare este atat de grozav precum isi imagineaza multa lume, sau nu va aduce foarte mari schimbari.

Fuchsia. Nu se stie in momentul de fata cam cand ar putea fi lansat sistemul de operare, deci e improbabil sa-l avem disponibil prea curand, ceea ce poate ca nu e o veste chiar atat de rea, daca intr-adevar nu e gata de lansare.