Google Maps. Devine mai UTILA cu Aceasta Functie

Google Maps. Aplicatia pentru harti online a celor de la Google are parte de o schimbare foarte importanta pentru utilizatori, iata ce va oferi in curand.

Google Maps mancare

Google Maps. Aflata intr-o continua schimbare, platforma de harti online are astazi parte de o modificare foarte interesanta implementata de catre cei de la Google, totul in ideea de a concura mult mai bine cu Yelp. Mai exact, in curand aplicatia Google Maps le va afisa utilizatorilor sai inclusiv cele mai populare feluri de mancare din restaurantele pe care oamenii urmeaza sa le viziteze, totul prin sectiunea unde sunt listate informatiile despre o anumita locatie prezenta in platforma de harti.

Google Maps. In momentul de fata aplicatia are o sectiune speciala in care sunt afisate meniurile restaurantelor listate in platforma, acolo existand informatii despre mancarea care este servita, dar uneori si despre preturile percepute. Acum Google Maps are testata o functie care aduna de la utilizatori pozele facute cu mancarea comandata in restaurante, ele fiind analizate, si apoi afisate felurile de mancare cele mai populare din respectiva locatie.

Google Maps. Devine mai UTILA cu Aceasta Functie

Google Maps mancare aplicatie

Google Maps. In momentul de fata aplicatia afiseaza pozele publicate de catre utilizatori din respectiva locatie, deci puteti vedea felurile de mancare servite acolo, insa totul va fi organizat intr-o noua sectiune care are denumirea “Popular/Populare”. Puteti vedea mai sus cam cum este gandita aceasta noua sectiune din cadrul Google Maps, totul fiind aranjat intr-un asemenea fel incat utilizatorii sa poata accesa cat mai usor informatiile de care sunt interesati.

Google Maps. Avand in vedere ca servicii precum Yelp afiseaza de ceva vreme informatii de acest gen, era de asteptat ca Google sa le urmeze exemplul si sa inceapa sa afiseze ceva similar pentru a-si face platforma mult mai utila. Multumita acestor informatii, utilizatorii pot descoperi foarte rapid si usor ce feluri de mancare ar trebui sa incerce intr-o locatie prin care au ajuns folosind Google Maps, si exista foarte mare interes pentru serviciile de acest gen.

Google Maps. Din pacate, in Romania deocamdata nu exista informatii chiar atat de detaliate pentru locatii, nici macar sectiunea pentru meniuri, asa ca va trebui sa mai asteptam pana cand totul va ajunge si la noi.