Google Maps. Functia NEASTEPTATA LANSATA in Aplicatie

Google Maps. O functie foarte utila pentru aplicatia de harti online a fost lansata de catre compania Google, iata de ce au parte utilizatorii din intreaga lume,.

Google Maps cartiere

Google Maps. Schimbarile foarte importante continua pentru aplicatia de harti online, compania Google implementand pentru utilizatorii din lumea intreaga ceva ce nimeni nu credea ca va putea vedea prea curand in platforma Google. Mai exact, pentru Google Maps a fost implementata o noua functionalitate in sectiunea “Explore”, ea ajutand la descoperirea mai usoara de locatii interesante pentru utilizatorii care cauta mereu sa descopere noi locuri pe care sa le viziteze.

Google Maps. Spre deosebire de informatiile oferite pana acum, adica acelea despre restaurante, localuri, sau locuri de distractie, etc, aplicatia incepe acum sa afiseze si informatii despre cartierele si zonele din jurul nostru, pe care ar trebui sa le vizitam. Puteti vedea in imaginea de mai jos cam cum arata aceasta functie noua a Google Maps, in Londra ea recomandand cateva zone care ar trebui sa fie vizitate de catre turistii aflati la obiective turistice din apropierea lor.

Google Maps. Functia NEASTEPTATA LANSATA in Aplicatie

Google Maps cartiere recomandate

Google Maps. Noile recomandari pentru vizitarea de locatii sunt afisate de catre aplicatie numai in sectiunea “Explore”, deci toti cei care folosesc in mod constant aceasta functionalitate vor vedea detaliile chiar de la prima folosire. Accesarea acestor recomandari pentru Google Maps se face prin apasarea sagetii afisate in dreapta denumirii locatiei in care ne aflam, si apoi vom vedea direct recomandarile.

Google Maps. Locatiile recomandate de catre Google sunt cele mai populare din preajma noastra, deci datele se bazeaza inclusiv pe cautarile pe care le fac cei care folosesc platforma, sau pe vizitele pe care le fac in anumite locatii. Separat de simplele recomandari pentru locatii, Google Maps afiseaza inclusiv o scurta descriere pentru respectiva locatie, inclusiv motivul din cauza caruia respectivele locatii sunt populare, asa ca avem explicate si motivele in baza carora sa ajunge la ele pentru a vedea ce ofera.

Google Maps. In momentul de fata aceasta functionalitate este oferita pentru un grup de utilizatori ai aplicatiei de harti online, insa cei de la Google vor extinde cu siguranta disponibilitatea si in Romania in curand.