Huawei. CALCA in PICIOARE Apple, Realizarea INCREDIBILA

Huawei. Compania chinezeasca a calcat efectiv in picioare Apple, si are o realizare incredibila chiar si in ciuda razboiului foarte dur in care e implicata cu SUA.

Huawei realizare

Huawei. Daca inca nu erati convinsi de faptul ca Apple afost complet depasita de catre compania chinezeasca in ceea c epriveste vanzarile de smartphone-uri, ei bine poate ca rezultatele din T2 2019 v-au confirmat ceea ce spuneau multi analisti. Huawei a reusit sa depaseasca Apple iar in vanzarile de smartphone-uri, si sa se apropie mai mult de compania Samsung, in ciuda faptului ca este atacata din toate partile de catre SUA si unii dintre aliatii sai.

Huawei. Compania chinezeasca a reusit sa vanda foarte multe smartphone-uri la nivel global fara a fi prezenta in mod activ in SUA, una dintre cele mai mari piete pentru vanzarile de telefoane mobile, ceea ce nu va rezolva prea curand. Avand in vedere realizarea celor de la Huawei chiar si fara prezenta activa in SUA, imaginati-va cat de mare ar fi fost cresterea in vanzarile de smartphone-uri daca Trump nu i-ar fi interzis produsele.

Huawei. CALCA in PICIOARE Apple, Realizarea INCREDIBILA

Huawei. Nu doar Apple ar fi fost intrecuta in vanzarile de smartphone-uri daca telefoanele chinezilor ar fi fost vandute oficial in SUA, ci si Samsung, iar asa am fi avut o schimbare surprinzatoare la nivelul topului producatorilor de smartphone-uri. Unii spun ca Apple a influentat decizia de a fi interzise produsele celor de la Huawei in SUA, insa acelasi lucru il putem spune si despre Samsung, care ar fi pierdit vanzari cel putin la fel de multe, dar si primul loc in topul vanzarilor de smartphone-uri.

Huawei. Este foarte greu de explicat cum a reusit compania chinezeasca sa isi creasca atat de mult si atat de repede vanzarile de smartphone-uri, insa trebuie spus ca vasta majoritate dintre ele sunt telefoane foarte ieftine. Telefoanele premium ale Huawei se vand in cantitati mult mai mici decat cele ieftine si de clasa medie, dar in final topurile sunt facute din vanzarile totale, iar chinezii domina totul fara prea mult efort.

Huawei. Cred ca vom afla peste nu foarte mult timp si cum evolueaza compania cand isi va vinde produsele oficial in SUA, iar asta pentru ca razboiul comercial dintre cele doua tari nu va putea continua pentru foarte mult timp.