Samsung GALAXY FOLD. Iata DE CE se DISTRUG Ecranele

Samsung GALAXY FOLD. O explicatie pentru motivele din cauza carora se distrug ecranele telefoanelor a aparut astazi, iata cat de mari sunt problemele companiei.

Samsung GALAXY FOLD distrug

Samsung GALAXY FOLD. Stiti cu siguranta ca acum mai bine de o saptamana au aparut primele cazuri in care telefoanele pliabile ale celor de la Samsung au fost distruse de catre jurnalistii care au primit unitati pentru testare. Problema a aparut dupa ce jurnalistii americani au inceput sa dezlipeasca de pe ecrane ceea ce parea a fi o folie de protectie, dar in realitatea era o folie menita sa sustina functionalitatea ecranului Samsung GALAXY FOLD.

Samsung GALAXY FOLD. Desi compania Samsung nu a furnizat prea multe detalii cu privire la aceasta folie integrata in ecranul telefoanelor sale, presa din Coreea de Sud a reusit sa afle cateva informatii utile cu privire la importanta sa pentru telefoane. Samsung a dezvoltat, in colaborare cu doua companii numite Segye si SKC, o folie speciala care a fost aplicata peste ecranele Samsung GALAXY FOLD pentru a le asigura functionarea, dar si pentru a le face mai maleabile.

Samsung GALAXY FOLD. Iata DE CE se DISTRUG Ecranele

Samsung GALAXY FOLD. Folia este lipita cu un adeziv puternic de ecran, si face parte integrata din acesta, astfel ca dezlipirea impune folosirea unei forte destul de mari, dar daca este dezlipita, distruge complet ecranul telefonului. Tehnologia folosita pentru a crea folia, si intregul ansamblu al ecranului Samsung GALAXY FOLD este foarte complicata, atat de complicata incat unii dintre concurentii coreenilor au cam vrut sa fure secretele industriale.

Segye Hightech, SKC and Samsung SDI participated in the protective film applied to the Galaxy Fold. This protective film is called HCAF (Hard Coat Anti-Fingerprint) film. HCAF film functions to complement the transparent PI role by protecting the display from physical impact. The ability to improve visibility was also reflected. It seems to have also played a role in complementing the somewhat lack of aesthetics in transparent PI by realizing smooth and sophisticated feeling and texture which is unique strength of glass.

Samsung GALAXY FOLD. Chiar daca procesul tehnologic din spatele acestui ecran este foarte complex, si chiar daca folia este lipita bine de ecran, se pare totusi ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple pentru cei de la Samsung. Decizia de a amana lansarea Samsung GALAXY FOLD a avut la baza si faptul ca utilizatorii puteau fi tentati sa dezlipeasca aceasta folie de pe ecran, si sa-l distruga, astfel ca probabil noi avertizari au fost aplicate.

Samsung GALAXY FOLD. Ce efect vor avea toate aceste schimbari nu se stie clar, dar cei de la Samsung incearca din rasputeri sa evite o umilinta publica cu primul lor telefon pliabil.

Articolul precedentWindows 10. Noi SCHIMBARI Inspirate de la Apple
Articolul următorHuawei. CALCA in PICIOARE Apple, Realizarea INCREDIBILA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.