Digi | RCS&RDS. Mesaj SURPRIZA despre Cresterea Preturilor

DIGI | RCS&RDS. Iata ce mesaj surpriza a facut grupul de telecomunicatii cu privire la cresterea preturilor aplicata pentru serviciile oferite in Romania.

Digi RCS&RDS

Digi | RCS&RDS. Operatorul de telecomunicatii a majorat la inceputul acestui an preturile pentru serviciile pe care le ofera in Romania in momentul de fata, schimbarea venind la doar cateva saptamani dupa ce OUG 114/2018 a fost adoptata. Atunci cei de la Digi | RCS&RDS au spus ca majorarea preturilor e facuta in urma cresterii costurilor pe care le au in Romania, insa toata lumea a inteles ca ordonanta de urgenta a fost catalizatorul care a fortat aceasta modificare.

Digi | RCS&RDS. Acum CEO-ul grupului, Serghei Bulgac, spune din nou ca decizia de a creste preturile are la baza faptul ca grupul se confrunta cu costuri de functionare tot mai mari, dar si ca euro a crescut, sau ca e nevoie de mai multi bani de investitii. Conform CEO-ului grupului, Digi | RCS&RDS nu ar mai fi modificat preturile in Romania de 10 ani, adica din perioada februarie – martie 2009, si ca era necesara o ajustare pentru a sustine in continuare functionarea si investitiile.

Digi | RCS&RDS. Mesaj SURPRIZA despre Cresterea Preturilor

Digi | RCS&RDS. Serghei Bulgac a afirmat deasemenea si ca exista cosutri crescute cu salariile, iar taxa pe cifra de afaceri ar avea un impact de doar 18 – 20 de milioane de euro asupra impozitelor pe care trebuie sa le plateasca compania. Chiar daca Digi | RCS&RDS planuia sa creasca la un moment dat preturile serviciilor, este cat se poate de clar faptul ca OUG 114/2018 a grabit lucrurile, pentru ca vorbim despre aproape 20 de milioane de euro care dispar din profitul companiei.

Digi | RCS&RDS. Doar cei de la Telekom au dat de inteles clar ca fac o majorare a preturilor din cauza OUG 114/2018, insa restul operatorilor de telecomunicatii au mascat schimbarile prin diverse explicatii, Vodafone luand o amenda deja. Digi | RCS&RDS a cam incercat sa evite asta, ba a si incercat sa coopereze cu autoritatile pentru a face modificari ordonantei, oferind si explicatii clare privind majorarile de preturi aplicate pentru serviciile din Romania.

Digi | RCS&RDS. In ciuda a tot ceea ce spune grupul, sau alti operatori, realitatea este ca OUG 114/2018 a crescut preturile serviciilor, si e posibil sa avem parte de vesti proaste si in viitor daca se va impune afisarea tuturor preturilor doar in LEI.

Articolul precedent4 Mai 2019 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Articolul următorSamsung GALAXY S9 la eMAG e REDUS cu 1600 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.