SURPRIZA Huawei MATE 30 Pro cu care ATACA iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 Pro vine cu o surpriza foarte mare menita sa atace serios iPhone 11, sau Samsung GALAXY S10, iata cum vor chinezii sa cucereasca lumea smartphone.

Huawei MATE 30 Pro atac 376160

Huawei MATE 30 Pro. Daca va gandeati ca Huawei nu are pregatite surprize majore pentru a ataca eficient iPhone 11, sau Samsung GALAXY S10, ori Samsung GALAXY NOTE 10, ei bine va inselati amarnic din acest punct de vedere. Ieri v-am detaliat cateva dintre specificatiile tehnice Huawei MATE 30 Pro, iar printre ele se numara si informatii privind noul ecran cu diagonala de 6.71 inch pe care chinezii il implementeaza in telefonul lor in aceasta toamna.

Huawei MATE 30 Pro. Ecranul cu diagonala de 6.71 inch va fi unul OLED, produs de catre compania chinezeasca BOE, deci nu va fi la fel de bun precum cel implementat in iPhone 11, sau Samsung GALAXY S10, dar dimensiunea sa va conta cel mai mult. Huawei MATE 30 Pro cu un ecran de 6.71 inch va lupta de la egal la egal cu Samsung GALAXY NOTE 10, depasind fara drept de apel Samsung GALAXY S10, dar si iPhone 11 Max, ultimele doua avand ecrane mai mici.

SURPRIZA Huawei MATE 30 Pro cu care ATACA iPhone 11, S10

Huawei MATE 30 Pro. Strategia pentru acest model de smartphone este foarte interesanta, iar asta pentru ca Huawei vrea sa le ofere clientilor motive reale pentru a-i cumpara telefoanele in detrimentul celor ale concurentei. Daca mai combinam asta si cu faptul ca Huawei MATE 30 Pro va fi lansat in toamna, in noiembrie sau octombrie, atunci devine destul de clar faptul ca Huawei si-a propus sa le faca “zile negre” celor de la Apple si Samsung inclusiv in toamna.

Huawei MATE 30 Pro. Chiar daca ecranul noului model de smartphone nu va fi la fel de performant precum cele ale concurentei, fanilor nu le va prea pasa de acest lucru, si vor cumpara oricum telefonul in cantitati mari. Huawei MATE 30 Pro este gandit intr-un asemenea mod incat sa aduca putin peste ceea ce va avea concurenta, pentru a avea succes, dar fara a “da pe spate” pe cineva.

Huawei MATE 30 Pro. Specificatiile preliminare ale telefonului nu sunt senzationale, insa sunt suficient de bune pentru a convinge foarte multi fani sa treaca cu vederea produsele pe care le vinde concurenta in momentul de fata.